Uusimmat

Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2024

Nope © Universal Pictues

30.04.2024 15:43 Muropaketin toimitus

Toukokuussa Viaplayhin saapuvat esimerkiksi Jordan Peelen Nope sekä viime vuoden luurileffa BlackBerry.

Alla Viaplayn toukokuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

Ace of Base – All That She Wants
Dokumenttisarja
1. toukokuuta

”Dokumentti kertoo kiehtovan tarinan siitä, kuinka isot unelmat, listaykköset ja suuret setelit törmäävät armottomiin takaiskuihin, ahdistukseen ja välirikkoihin. Kyseessä on vastustamaton tositarina bändistä, joka vastoin kaikkia odotuksia teki läpimurron, raivasi tietä ruotsalaiselle popmusiikille ja nousi listojen kärkiin ympäri maailmaa.”

Alert: Missing Persons Unit
Kausi 2
8. toukokuuta

”MPU-tiimi siirtyy uuteen toimistoon. Siellä Jason ja Nikki tapaavat uuden pomonsa, joka haluaa tarkkailla tiukasti tiimin toimintaa, erityisesti arvaamatonta Jason Grantia. Jason ottaa tutkimuksiin avuksi vanhan ystävänsä, mestarihakkeri Wayne Pascalin, jonka kanssa hän työskenteli Afghanistanissa. Hän jättää kuitenkin kertomatta Nikkille, että Wayne on kaunis nainen. Tiimi työskentelee löytääkseen kadonneita tai siepattuja, ennen kuin on liian myöhäistä.”

Ghosts
Kausi 3
20. toukokuuta

”Pariskunta Samantha ja Jay päättivät muutta aperimänsä valtavan ränsistyneen maalaiskartanon aamiaismajoitukseksi – ja oppivat, että sitä asuttavat talon kuolleiden asukkaiden henget. Uudella kaudella Jay ja Sam päättävät toteuttaa Jayn unelman ravintolan avaamisesta.”

S.W.A.T.
Kausi 7
30. toukokuuta

”Pääsemme seuraamaan vielä viimeisen kauden verran Hondoa ja hänen tiimiään S.W.A.T.-sarjassa. Kausi jatkaa siitä mihin edellinen kausi koskettavasti päättyi: Hondo lopulta kosi Nichelleä.”

ELOKUVAT

The Equalizer 3
3. toukokuuta

”Robert McCall on kotiutunut Etelä-Italiaan, mutta huomaa paikallisten ystäviensä olevan rikollispomojen hallinnassa. Entinen palkkamurhaaja McCall kohtaa menneisyytensä taistellessaan italialaista mafiaa vastaan.”

Nope
10. toukokuuta

”Isänsä järkyttävän kuoleman jälkeen Hollywoodin eläintenhoitaja OJ ja hänen sisarensa Emerald alkavat havaita selittämättömiä ilmiöitä suurella Etelä-Kalifornian maatilallaan.”

After Ever Happy
17. toukokuuta

”Kun shokeerava totuus parin perheistä paljastuu, nuoret rakastavaiset huomaavat etteivät he olekaan keskenään niin erilaisia. Tessa ei ole enää sama viaton tyttö kuin silloin kun hän tapasi Hardinin – eikä hän myöskään ole enää se sama paha poika, johon Tessa aikoinaan palavasti ihastui.”

BlackBerry
24. toukokuuta

”BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa.”

Butcher’s Crossing
31. toukokuuta

”On 1870-luku. Nuori Harvard-pudokas matkustaa Coloradon erämaahan, jossa hän liittyy puhvelinmetsästäjien joukkoon matkalle, joka vaarantaa hänen henkensä ja mielenterveytensä.”

TULOSSA MYÖS

1.5. Grand Tour s1-3
1.5. Man in the Arena: Tom Brady
2.5. Fool’s Paradise (komedian pääosissa mm. Ray Liotta, John Malkovich, Ken Jeong ja Kate Beckinsale)
4.5. The End of the Storm
4.5. You Hurt My Feelings (Julia Louis-Dreyfusin esittämän kirjailijan avioliittodraama)
9.5. The Hill ( Dennis Quaid ja Colin Ford baseball-aiheisessa draamaelokuvassa)
11.5. Shortcomings (draama)
18.5. The Good House (draamakomediassa pääosiss Sigourney Weaver ja Kevin Kline)