Uusimmat

Adam Sandlerin uusi Netflix-elokuva on näyttelijän uran vakavin, vaikka mukana onkin puhuva avaruushämähäkki: “Se ei ollut helppoa”

Adam Sandler elokuvassa Spaceman / Kuva: Netflix © 2023

28.02.2024 12:00 Muropaketin toimitus

Adam Sandlerin rauhallisen pohdiskeleva Spaceman-tieteiselokuva saa ensi-iltansa perjantaina.

Adam Sandlerin tähdittämä Spaceman-tieteisdraama tulee tarjolle Netflixiin ylihuomenna perjantaina. The Hollywood Reporter jututti Sandleria hänen uransa vakavimman elokuvan punaisen maton ensi-illassa Los Angelessissa.

”Ohjaaja Johan Renck toisteli ”en halua nähdä lainkaa sitä Adam Sandleria tässä roolissa”. Ymmärsin kyllä, sillä kuulen samaa jatkuvasti kotona. Sielläkään ei kaivata sitä Adam Sandleria”, näyttelijä vitsailee.

”Mutta yritin parhaani. Ohjaaja Renck ei halunnut minun edes kuulostavan itseltäni, saati vääntelevän naamaani. Se ei ollut helppoa”, Sandler vakavoituu.

Sandlerin uran omaperäisin elokuva sai Muropaketin arvostelussa 3½ tähteä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Sandler on roolissaan yllättävän hyvä. Ilman Paul Danoa Hanuš-hämähäkin ääninäyttelijänä leffa tuskin toimisi näin loistavasti. Hänen puheäänensä ja tehosteluomuksen ulkonäön välillä on kiehtova ristiriita. Leffa lepää muiltakin osin huomattavan paljon soundimaailmansa varassa, jossa yhtä tärkeässä roolissa ovat Max Richterin score ja mielikuvituksellinen äänisuunnittelu.”

Arvostelu | Netflixin julkaisema Spaceman on Adam Sandlerin uran omaperäisin elokuva