Uusimmat

Alkava syksy on hyvää aikaa Hämähäkkimies-faneille: Luvassa jopa kaksi Spider-Man-aiheista elokuvaa ja uusi AAA-luokan peli

09.08.2018 08:36 Muropaketin toimitus

Supersankarielokuvat ovat perinteisesti olleet kesäkauden hupia – tai tuskaa, katsojasta riippuen – mutta nyt ensi-iltoja on luvassa myös joulukuulle.

Joulukuussa saa ensi-iltansa uusi Spider-Man-seikkailu sekä Aquamanin ensimmäinen sooloelokuva. Alkujaan molemmille oli ajoitettu ensi-ilta 21.12.2018, mutta nyt Spider-Man: Into the Spider-Versen ensi-iltaa on aikaistettu viikolla, ja elokuva saapuu valkokankaille Suomessa jo 14. joulukuuta.

Dan Slottin käsikirjoittamista Spider-Man-sarjakuvista ideansa lainaava Spider-Man: Into the Spider-Verse ei kerro pelkästä Peter Parkerista, vaan mukana on koko joukko myös muita seinäkiipijöitä. Avainroolissa on Miles Morales eli ”Ultimate Spider-Man”, mutta myös mm. Spider-Gwen ja Spider-Man Noir, jolle äänensä lainaa Nicolas Cage.

Visuaaliselta ilmeeltään melko omaperäinen animaatioseikkailu tuodaan Suomessa levitykseen sekä suomeksi dubattuna että alkuperäisäänillä varustettuna.

Syksy 2018 on Hämis-faneille muutenkin makoisaa aikaa, sillä uusi Spider-Man-peli (jota pääsimme kokeilemaan jo, lue lisää täältä) ilmestyy syyskuussa. Lokakuussa on puolestaan Venomin sooloelokuva, jonka uusi traileri ilmestyi viime viikolla. Eikä unohtaa toki sovi Spider-Man-sarjakuvaa, joka edelleen ilmestyy Suomessa, vaikka kaikki muut Marvel-aiheiset sarjakuvat on jo lopetettu vuosia sitten.