Uusimmat

Arnold Schwarzenegger, 76, paljasti saaneensa sydämentahdistimen: ”Olen nyt vähän enemmän kone”

Kuva: Netflix

27.03.2024 13:54 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger on paljastanut uutta tietoa terveydentilastaan.

Vaikka Arnold Schwarzenegger on ikäisekseen yhä sangen hyvässä kunnossa, ei legendaarinen toimintatähtikään pääse pakoon ihmiskehon rapistumista. 76-vuotias Schwarzenegger paljasti tällä viikolla Arnold’s Pump Club -podcastissa olleensa yhteensä kolmessa sydämen avoleikkauksessa ja saaneensa hiljattain sydämentahdistimen. Leikkauksista ensimmäinen tapahtui jo vuonna 1997.

”Minulle tehtiin leikkaus, joka teki minusta vähän enemmän koneen: sain sydämentahdistimen. Ihan aluksi haluan kaikkien tietävän, että voin hienosti! Leikkaus oli maanantaina ja jo perjantaina olin mukana ystäväni ja kuntoiluristiretkikumppanini Jane Fondan isossa luonnonsuojelutilaisuudessa. Kukaan ei olisi voinut arvata, että aloitin viikkoni leikkaussalissa”, Schwarzenegger sanaili podcastissa.

”Haluan kiittää Clevelandin klinikan koko tiimiä. Kaikki lääkärit ja hoitajat pitivät minusta uskomattoman hienosti huolta ja pitivät huolen, että leikkaus oli mahdollisimman kivuton”.

Pari viikkoa sitten paljastettiin, että Arnold Schwarzenegger tekee tänä vuonna elokuvan Reacher-tähti Alan Ritchsonin kanssa. Näyttelijän sydänleikkaus ei kuvausaikatauluihin ole tällä tietoa vaikuttamassa.

Arnold Schwarzenegger tekee ensimmäisen elokuvansa viiteen vuoteen – luvassa jotain ihan muuta kuin voisi aluksi luulla