Uusimmat

Arnold Schwarzenegger mielenterveysongelmista: ”Ei ole mikään häpeä pyytää apua”

Arnold Schwarzenegger Netflixin Fubar-sarjassa (2023) © Netflix

24.04.2023 11:39 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin mukaan ihmisen tulisi pitää huolta sekä kehostaan että mielestään.

Arnold Schwarzenegger on kannustanut Arnold’s Pump Club -uutiskirjeessään fanejaan – ja toki muitakin – hakemaan apua, jos tuntuu että psyyke ei kestä.

”Mieltä pitäisi kohdella kuten kehoakin. Niitä molempia kuuluu treenata. Jos polvi vaivaa ja nilkutat ympäriinsä, pitää käydä fysioterapeutilla. Ei ole mikään häpeä myöntää, jos tarvitsee apua myös mielen kanssa. Ei todellakaan mikään häpeä. Oikeastaan, jos aiot antaa rahasi jollekin gurulle, joka lupaa tehdä elämästäsi täydellistä, käytä ne ennemmin terapeuttiin. Treenataan yhdessä mieliämme”, Schwarzenegger kirjoitti CinemaBlendin mukaan.

Arnold Schwarzeneggerin mukaan sosiaalinen media on iso syy siihen, miksi ihmiset voivat nykyään niin pahoin. Moni ottaa ”influensserien” sanomisista paineita ja alkaa toimia tavalla, joka ei tunnu oikealta. Somen jatkuva selaaminen vain pahentaa tilannetta.

Ylipäänsä Schwarzenegger kannustaa fanejaan pysymään aitona ja unohtamaan kaikenlaiset somehumpuukit.

”Yksikään aito johtaja ei kulje ympäriinsä ja julista olevansa alfa. Sellainen on absurdia. Jos kukaan olisi tehnyt niin Gold’s Gym -salillamme, olisimme nauraneet niin kauan että hän olisi lopettanut”.

Arnold Schwarzenegger nähdään seuraavaksi Netflix-sarja Fubarin pääosassa toukokuussa.