Uusimmat

Breaking Badin luoja paljasti sarjasta häiritsevän virheen, jota on vaikea olla huomaamatta siitä kuultuaan

11.08.2022 14:02 Muropaketin toimitus

Breaking Badin luoja Vince Gilligan on tuskaillut Breaking Badiin jäänyttä epäkohtaa, josta Jesse Pinkmanin näyttelijä Aaron Paul lienee kuitenkin tyytyväinen.

”Aaron Paulin hampaat ovat liian täydelliset Breaking Badissa”, Vince Gilligan harmitteli keskiviikkona Television Critics Associationin pressitilaisuudessa TVLinen mukaan.

”Tuo onneton kaveri hakattiin monta kertaa ja lisäksi hän käytti paljon metamfetamiinia, ja silti hänen hampaansa olivat täydelliset kuin Cary Grantilla.”

Breaking Badin spinoff-sarjan Better Call Saulin yhdessä Gilliganin kanssa luonut Peter Gould ehdotti, että kyllähän hampaat voisi vielä korjata, mutta tämä idea ei saanut kannatusta.

”Minä en lähde samaan kuin George Lucas”, Gilligan kuittasi viitaten Star Wars -elokuvien jälkimuokkauksiin.

Vince Gilliganin harmistus on helppo ymmärtää; vaikka Aaron Paulin esittämän Jesse Pinkmanin hampaita ei ole tähän mennessä tullut miettineeksi, näyttävät ne jopa Breaking Badin tarinaa jatkavassa El Camino -elokuvassa (2019) epäilyttävän hyvältä ottaen huomioon mitä kaikkea Walter Whiten apuri joutui kestämään viiden tuotantokauden aikana.

Breaking Bad

Better Call Saulin viimeinen jakso julkaistaan Netflixissä ensi viikolla:

Better Call Saul loppuu ensi viikolla – Viimeisen jakson jälkeen on aika hyvästellä Breaking Badin maailma