Uusimmat

Buffy-tähti Sarah Michelle Gellar paljasti, miten hirveää Joss Whedonin hittisarjaa oli tehdä

15.12.2022 16:01 Muropaketin toimitus

Sarah Michelle Gellar puhui avoimesti Buffy, vampyyrintappaja -sarjan kuvausten toksisesta ilmapiiristä.

Sarah Michelle Gellar tullaan aina muistamaan ikonisena Buffy Summersina Joss Whedonin tv-sarjasta Buffy, vampyyrintappaja. Sarjan kuvaukset eivät kuitenkaan olleet pelkkää ruusuilla tanssimista, kuten esimerkiksi Gellarin näyttelijäkollega Charisma Carpenter on paljastanut.

The Wrapin järjestämässä Power of Storytelling: Producers Roundtable -paneelikeskustelussa Gellar paljasti omalta osaltaan sitä todellisuutta, mitä Buffyn kuvaukset hänelle olivat ja millaisen jäljen ne häneen jättivät.

“Koska olin työskennellyt niin pitkään kuvauspaikalla, joka tunnetaan erittäin toksisena miesten maailmana, ajattelin pitkään, että kaikki kuvauspaikat ovat sellaisia. Ja että naiset laitetaan toisiaan vastaan, koska jos naiset ystävystyvät, heistä tulee liian voimakkaita, joten tätä pitää hillitä”, Gellar muistelee.

“Mutta nyt kun minulla on ollut mahdollisuus työskennellä niin monien naisten ja naisia tukevien miesten kanssa, olen tajunnut, miten helppo kokemus se itse asiassa voikaan olla.”

Buffyn kaikki seitsemän kautta sekä myös sen spinoffina syntyneen Angelin viisi kautta löytyvät suoratoistossa Disney+:sta.