Uusimmat

Christian Bale paljasti suosikkinsa kaikista Star Wars -hahmoista, ja valinta oli hyvinkin yllättävä

03.10.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Christian Bale on jo nähty sekä DC- että Marvel-elokuvauniversumissa. Suurista franchiseista Star Wars vielä odottaa Balea.

Näyttelijä Christian Bale on onnistuneesti yhdistänyt urallaan niin palkitut draamaroolit kuin suuret kassamagneetitkin. Hänet on tähän mennessä nähty niin DC-elokuvien Batmanina kuin Marvel-elokuvankin pahiksena, mutta suurista franchiseista toistaiseksi Star Wars on jäänyt ilman Balea.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Bale kertoo, ettei hän välttämättä sanoisi ei Star Warsillekaan – kun vaan rooli sattuisi sopiva. Hän paljastaa suosikkihahmonsa olevan se stormtrooper, joka ensimmäisessä Star Wars -elokuvassa lyö päänsä oven karmiin.

Eli tämä:

– Kaikki mitä olen ikinä Star Warsista halunnut on olla Star Wars -asuun pukeutunut hahmo, joka lyö päänsä oveen tai johonkin muuhun mennessään. Liian monta kertaa Star Warsit katsoneet tosinörtit muistavat sen kohtauksen, missä stormtrooper lyö päänsä oven karmiin. Minä halusin olla se tyyppi. Ja sillä selvä. Mutta jos olen tarpeeksi onnekas, saan olla jotain enemmänkin. Miten kivaa se olisikaan. Minulla on edelleen tallessa Star Wars -hahmoja, mitä minulla oli lapsena. Tunnen myös Kathy Kennedyn hyvin, koska hän työskenteli Spielbergin kanssa silloin kun tein Empire of the Sunia, ja nythän hän johtaa Star Warsia, Bale selittää.

Seuraavaksi Bale kuitenkin nähdään varsin erilaisessa roolissa tällä viikolla ensi-iltaan tulevassa, David O. Russellin ohjaamassa elokuvassa Amsterdam.