Uusimmat

Daniel Craigin mainio Knives Out -elokuva on taas katsottavissa Suomessa suoratoistona

Kuva: © 2018 MRC II Distribution Company L.P.

01.08.2023 08:55 Muropaketin toimitus

Vuoden 2019 Knives Out -elokuva eli Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on ollut Suomessa viime kuukaudet katsottavissa vain vuokra- ja myyntiversioina. Tästä päivästä lähtien katselu onnistuu myös kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun kautta.

Knives Out on lisätty Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoon tänään aamulla. Elokuvan itsenäinen jatko-osa Glass Onion (2022) on kuitenkin katsottavissa edelleen vain Netflixistä.

Rian Johnsonin ohjaaman Knives Outin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Dekkarikirjoillaan omaisuuden luonut varakas Harlan Thrombey on löytynyt huoneestaan kurkku auki viillettynä perhejuhlien jälkeisenä aamuna. Jäljet viittaavat itsemurhaan, mutta paikalle saapunut mestarietsivä Benoit Blanc ei ole vakuuttunut tarjotusta selityksestä. Pikaisten kuulustelujen jälkeen vaikuttaisi siltä, että useammalla perheenjäsenellä on ollut syynsä patriarkan pyyhkimiseen pois elävien kirjoista. Totuus alkaa hiljalleen hahmottua henkilöstä, joka viimeisenä oli Thrombey kanssa tekemisissä – miehen hoitajana toiminut toisen polven maahanmuuttaja Marta Cabrera. Thrombeyn viisi-kuusikymppiset lapset ja näiden lapset ovat lähinnä hänen avulla menestyneitä ketkuja ja nyt vaurauksissa ja etuuksissa kylvetetty jälkipolvi on valmis haalimaan menestyksen hedelmät itselleen. Kun kaikki ei menekään odotusten mukaisesti, alkaa taistelu omasta paikasta perinnönjaossa käydä kuumana. Etuoikeutettujen asema ei ole valmis kyseenalaistuksille, varsinkaan heidän itsensä toimesta.”

Elokuvaa tähdittävät myös Christopher Plummer, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford ja Jaeden Martell.

Muropaketin arviossa toimittaja Olli Sulopuisto arvioi Knives Outin neljän tähden arvoiseksi:

Veitset esiin on erinomainen murhamysteeri The Last Jedi -ohjaajalta