Uusimmat

Disney+:n uudessa Daredevil-sarjassa on enemmän vanhoja tuttuja kuin luultiinkaan

Kuva: © MARVEL

15.01.2024 11:38 Muropaketin toimitus

Disney+:n tulevaa Daredevil: Born Again -sarjaa oli jo alettu kuvata viime vuonna, kun Marvel Studios puhalsi pelin poikki ja laittoi sen tärkeimmät tekijät vaihtoon. Nyt on selvinnyt, mitä sarjan pelastusoperaatio käytännössä tarkoittaa – ainakin kahden hahmon osalta.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Netflixin Daredevil-sarjasta (2015–2018) tuttujen Foggy Nelsonin (Elden Henson) ja Karen Pagen (Deborah Ann Woll) ei ollut tarkoitus olla ollenkaan mukana Daredevil: Born Againissa. Tämä herätti närää fanien keskuudessa, ja ehkä osittain sen takia Foggy ja Karen palaavat nyt kuvioihin Daredevilin uudessa sarjassa.

Aiheesta on kertonut viihdetoimittaja Jeff Sneider.

Vielä ei tosin ole tiedossa, miten keskeisiä rooleja hahmot tarinassa esittävät. On hyvin mahdollista, että sekä Foggyn että Karenin rooli Born Againissa on paljon pienempi kuin aikaisemmin.

18 jakson mittainen Daredevil: Born Again julkaistaan vuonna 2025, ja sitä tähdittävät myös Daredevilin rooliin palaava Charlie Cox, Tuomaria esittävä Jon Bernthal ja taas Kingpiniä tulkitseva Vincent D’Onofrio. Mukana ovat myös Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Sandrine Holt, Nikki M. James, Genneya Walton, Clark Johnson, Arty Froushan ja Zabryna Guevara.

Viimeksi Daredevil nähtiin (todella pikaisesti) Echossa, joka julkaistiin Disney+:ssa viime viikolla. Kingpinillä sentään oli sarjassa ihan kunnon rooli, vaikka rikollispomon pehmeämmän puolen esittely ei kaikkia katsojia olekaan miellyttänyt.

Daredevilin kolme tuotantokautta voi katsoa Disney+:sta. Netflixistä ei Marvelin sarjoja enää löydy.

Arvostelu | Echo tuskin Marvelia pelastaa – K16-sarjan alku haparoi monella tavalla

Muropaketin uusimmat