Uusimmat

Edward Norton melkein pyydettiin takaisin Hulkin rooliin She-Hulk-sarjaa varten

18.10.2022 17:56 Muropaketin toimitus

She-Hulkin viime viikon päätösjakso oli melkoinen hulluttelu. Ja vielä hullummaksi olisi meno mennyt, jos alkuperäinen cameo-suunnitelma olisi toteutunut.

Disney+:ssa julkaistussa She-Hulkissa vitsailtiin jo alkupuolella Hulkin roolituksella: vuoden 2008 Incredible Hulkissa vihreää jättiä esitti Edward Norton, mutta kun näyttelijällä meni sukset ristiin Marvel Studiosin kanssa, palkattiin The Avengersiin (2012) tilalle Mark Ruffalo.

Nyt The Direct kertoo Marvel Studiosin harkinneen Edward Nortonin pyytämistä mukaan She-Hulkin viimeiseen jaksoon. Yksityiskohdat eivät ole tiedossa, mutta kyse olisi ollut kertaluontoisesta keikasta – Ruffalo jatkaa Hulkin ja Bruce Bannerin rooleissa jatkossakin.

”Leikittelimme ajatuksella vaihtaa Mark Edwardiin, mutta se ei sitten toteutunutkaan”, She-Hulkin ohjaaja Kat Coiro paljasti.

She-Hulkin viimeinen jakso petasi reippaasti sarjakuvista tutun Planet Hulk -tarinan tuomista valkokankaalle, mutta toistaiseksi ei ole mitään tietoa siitä, milloin Hulk palaa kuvioihin. Samaa koskee myös She-Hulkia.

Edward Nortonin seuraava elokuva on Netflixissä joulukuussa julkaistava Glass Onion: A Knives Out Mystery.