Uusimmat

HBO Maxista voi katsoa huomenna yhden maailman parhaista (tai ärsyttävimmistä) elokuvatrilogioista

31.01.2023 12:18 Muropaketin toimitus

Rakkautta ennen auringonlaskua

Kovasti kehutut ja uskollisen fanikunnan keränneet Rakkautta ennen… -elokuvat saadaan vihdoinkin samaan suoratoistopalveluun.

HBO Maxista ja Elisa Viihde Viaplaysta löytyy jo nyt Richard Linklaterin ohjaama Rakkautta ennen keskiyötä (Before Midnight, 2013), mutta elokuvasarjan aikaisempia osia ei voi katsoa tällä hetkellä mistään Suomen kuukausimaksullisesta suoratoistopalvelusta.

Mutta kohta voi.

Rakkautta ennen aamua (Before Sunrise, 1995) ja Rakkautta ennen auringonlaskua (Before Sunset, 2004) lisätään HBO Maxin elokuvakirjastoon keskiviikkona 1. helmikuuta.

Se on pitkän leffaillan paikka!

(Paitsi tietenkin niillä, joiden mielestä Linklaterin elokuvat ovat käsikirjoituksen puutteesta kärsiviä haahuiluja, jotka tarjoavat vain loputonta lässytystä kauniissa maisemissa. Kuulemma tällaisiakin näkemyksiä löytyy.)

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Rakkautta ennen keskiyötä on tämän vuoden paras elokuva

Edellisestä Rakkautta ennen… -elokuvasta on kulunut kesällä jo 10 vuotta, joten nyt olisi periaatteessa jo korkea aika neljännelle elokuvalle, mutta valitettavasti vaikuttaa siltä, että Rakkautta ennen keskiyötä jää elokuvasarjan finaaliksi. Celineä esittävä Julie Delpy ilmoitti nimittäin jo pari vuotta sitten, ettei paluu rooliin houkuttele, eikä aiheesta ole sen koommin kuultu mitään, mikä antaisi olettaa elokuvan olevan sittenkin tulossa.

Rakkautta ennen -trilogia tuskin saa jatkoa – Ethan Hawke ja Richard Linklater olisivat valmiita uuteen elokuvaan, Julie Delpy ei