Uusimmat

Hugh Grant vihasi uuden elokuvansa tekemistä syvästi: “Valitin siitä koko ajan”

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

07.12.2023 07:48 Muropaketin toimitus

Otimme hiljattain osaa Wonka-elokuvan virtuaaliseen pressijunkettiin, jossa uutuuselokuvan tekijät kertoivat koko perheen musikaalin tekemisessä.

Wonka-elokuvasta kertoivat ohjaaja-käsikirjoittaja Paul King, toinen käsikirjoittaja Simon Farnaby sekä näyttelijät Timothée Chalamet, Calah Lane, Olivia Colman, Keegan-Michael Key ja Hugh Grant.

Hugh Grant esittää Wonkassa pikkuruista, oranssin väristä, vihreätukkaista ja sarkastista Uumppa-luumppaa. Näyttelijänä Grant tunnetaan kuivakasta huumoristaan, jota hän viljelee niin vakavalla naamalla, että äkkinäinen voisi luulla tämän sanoja muuksi kuin huumoriksi. Grant kommentoi vihanneensa roolinsa kuvauksia motion capture -asussa, koska ei omien sanojensa mukaan tiennyt mitä hänen olisi pitänyt tehdä.

“Se oli ihan kamalaa. Minun piti käyttää yhdenlaista orjantappurakruunua, joka oli hyvin epämukava (’Se oli pyöräilykypärä’, huutelee King väliin) ja valitin siitä koko ajan. Se on ihan käsittämätöntä. Päähäsi laitetaan tuo juttu, ja mikrofoneja ja remmejä on ympäriinsä, 16 eri kameraa enkä tiennyt missä olin ja mitä tapahtui. Tein parhaani ja kuukauden päästä pyydettiin, että tulisitko tekemään sen uudestaan, ja taas uudestaan, ja sitä jatkui vuoden ajan. En olisi voinut vihata mitään sen enempää”, Grant kommentoi tuttuun lakoniseen tapaansa ja saa kaikki muut nauramaan.

Grant selittää, ettei oikein tiennyt mitä tehdä tehdä muulla kehollaan, joka on lopullisessa elokuvassa animoitu pikkuruiseksi uumppa-luumpaksi.

“Vaikka heillä on vikansa niin pidän aika paljon näistä kahdesta tyypistä [osoittaa Kingiä ja Farnabya], joiden kanssa työskentelin jo Paddingtonissa. On hauskaa pelleillä ja kokeilla uusia vuorosanoja, pidän siitä kaikesta. Suuri osa [tanssista ja muista liikkeistä] on kuitenkin animaattoreiden tekemää, enkä edelleenkään oikein tiedä, missä kohti minä päätyn ja missä animointi alkaa. Se on todella todella hämmentävää. Ihan kuin vanha isäni kysyi aikoinaan Paddingtonin ensi-illassa, sen jälkeen kun oli katsonut elokuvaa 25 minuuttia, että onko tuo oikea karhu? Nykyisin CGI on niin hämmentävää, kun ei voi oikein tietää mitä tapahtuu.”

Lue lisää Wonkan taustoista täältä:

Haastattelussa Wonkan näyttelijät ja muut tekijät – nämä 10 asiaa opimme elokuvan lehdistötilaisuudessa

Arviomme elokuvasta voi lukea täältä:

Arvostelu | Timothée Chalametin värikäs Wonka-elokuva sopii hyvin myös aikuisille