Uusimmat

James McAvoyta on jäänyt harmittamaan neljässä X-Men-elokuvassaan yksi asia

29.11.2022 18:00 Muropaketin toimitus

James McAvoy on esittänyt professori Xavieria elokuvissa X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse ja Dark Phoenix.

Skottinäyttelijä James McAvoy muistelee GQ:n haastattelussa X-Men-elokuvien tekoa ja kertoo, että niissä häntä harmittaa erityisesti yksi asia.

McAvoy on näytellyt professori Xavieria neljässä X-Men-elokuvassa: X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse ja Dark Phoenix. Häntä kuitenkin harmittaa, että elokuvat ovat jättäneet Xavierin ja Michael Fassbenderin esittämän Magneton välisen suhteen niin vähäiselle huomiolle.

“X-Men-elokuvien tekeminen oli yksi positiivisimpia studiokokemuksiani. En näe niitä pelkästään rahantekokeikkoina. Days of Future Past on yksi paremmista tekemistäni elokuvista. Suurin kritiikkini kaikkien neljän elokuvan aikana koskee sitä, ettei Xavierin ja Magneton välisestä suhteesta otettu kaikkea irti, koska sehän muodosti ensimmäisen elokuvan selkärangan”, McAvoy kommentoi.

Kaikki X-Men-elokuvat ovat katsottavissa Disney+:ssa. McAvoy nähdään myös joulukuussa HBO Maxilla tauon jälkeen jatkuvassa fantasiasarjassa His Dark Materials.