Jos ikinä on mitään elokuvaa myyty tisseillä, niin tätä – Vuoden 1996 kalkkunaklassikko löytyy Netflixistä vielä hetken aikaa

19.06.2021 12:07 | Muropaketin toimitus

1990-luvun kenties nimekkäintä seksisymbolia voi kiitellä edelläkävijäksi: Pamela Anderson teki sarjakuvaan pohjautuvan supersankarielokuvan vuonan 1996, jolloin genre oli kaikkea muuta kuin trendikäs. Harmi vain, että Barb Wire oli kammottava kalkkuna.

Puhtaasti Pamela Andersonin ulkoisten avujen varaan rakennettu Barb Wire on katsottavissa Netflixistä, mutta enää tovin: elokuva siivotaan pois kesäkuun lopulla, eikä menetys ole kyllä suuren suuri. Suomen muista suoratoistopalveluista ei Barb Wirea löydy.

Dark Horse Comicsin sarjakuvaan hyvin löyhästi pohjautuvassa Barb Wiressa ”Amerikka kamppailee toisen sisällissodan kourissa, ja fasistihallinnon kukistamista suunnitteleva vanha heila vetää palkkamurhaaja Barb Wiren mukaan konfliktiin.”. Andersonin lisäksi elokuvaa tähdittävät Temuera Morrison, Jack Noseworthy, Xander Berkeley, Steve Railsback ja – mitäs hittoa – Udo Kier. Tämän olimme jo tyystin unohtaneet!