Uusimmat

Helsingissä pääsee tänäkin kesänä katsomaan elokuvia taivasalla, kun KesäKino Engel aukeaa taas

14.06.2018 08:50 Muropaketin toimitus

Perinteinen ulkoilmaleffateatteri KesäKino Engel aloittaa kautensa 29. kesäkuuta.

”Syyskuun alkuun asti Café Engelin sisäpihalla nähdään herkullinen kattaus klassikkoleffoja, musiikkileffoja ja kiinnostavimpia uutuuksia. Purjekate. Lämmityslaitteet. A-oikeudet”.

Näin vetävällä yhdistelmällä KesäKino mainostaa alkavaa kauttansa.

Ohjelmistoa kuvaillaan seuraavasti:

”Avajaisviikolla luvassa mm. Ranskan johtaviin nykyohjaajiin lukeutuvan Francois Ozonin kutkuttava eroottinen trilleri L’AMANT DOUBLE, jonka pääosissa loistavat Marine Vacth ja Jeremie Renner. Avausviikolla nähdään lisäksi musiikkidokkari GRACE JONES: BLOODLIGHT AND BAMI, joka on kiehtova muotokuva performatiivisen popin ja rockin elävästä valtiattaresta. Heinäkuussa luvassa myös lisää musiikkia: Cannesissa kehuja kerännyt tuore Whitney Houstonista kertova, Kevin Macdonaldin ohjaama WHITNEY sekä Abba-musikaalin jatko-osa MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.”

Tuoreiden elokuvien lisäksi KesäKino Engelissä on uutuutena myös päivitetty lippuvalikoima.

KesäKinoon myydään nyt kahdenlaisia paikkoja:

NUMEROIDUT PÖYTÄPAIKAT (15 €, sarjalipulla +3€)

Yhden pöydän ympärille myydään 2-4 istuinta. Paikat varattuja ja pöytä ja paikka merkitty lippuun. Jos olet ostanut lippusi netistä, muistathan käydä vaihtamassa sen pääsylippuun Kino Engelin kassalla.

NUMEROIMATTOMAT PAIKAT (14 €, sarjalipulla +2€)

Pöydättömät paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Salin ovi avataan 45 min ennen näytöstä. Jos olet ostanut lippusi netistä, muistathan käydä vaihtamassa sen pääsylippuun Kino Engelin kassalla.

KesäKinon avajaiselokuvat tulevat myyntiin huomenna perjantaina 15. kesäkuuta.

Lisätietoja tarjolla teatterin kotisivuilla.