Uusimmat

Kuva: Deadpool 3:n uusi juliste esittelee Wolverinen ikonisessa asussaan – jopa maski on nyt paikallaan

Kuva: © MARVEL

11.04.2024 09:15 Muropaketin toimitus

Parhaillaan käynnissä olevilta CinemaCon 2024 -messuilta on levinnyt maailmalle kuva Deadpool & Wolverinen julisteesta, jossa Hugh Jackmanin esittämä Wolverine on saanut vihdoinkin ylleen sarjakuvista tutun asunsa.

Deadpool & Wolverinen ensimmäinen traileri keskittyi esittelemään elokuvan tarinaa vain vihjaillen. Wolverinekin esiintyi mainosvideossa vain varjona ja (oletetusti) takaa päin kuvattuna.

Arvatenkin seuraava traileri alkaa viljellä heinäkuussa ensi-iltansa saavan elokuvan money shoteja.

Sitä odotellessa fanit voivat lepuuttaa silmiään CinemaConissa julkaistussa julisteessa, jossa Wolverine poseeraa yhdessä Deadpoolin kanssa ikoninen keltainen asu yllään.

Lukemattomista X-Men- ja Wolverine -elokuvista huolimatta Hugh Jackman ei ole vetänyt vielä kertaakaan supersankaritrikoita ylleen valkokankaalla, joten fanit ovat ymmärrettävästi tulevasta leffasta innoissaan.

Suomessa Deadpool & Wolverine saapuu valkokankaille keskiviikkona 24. heinäkuuta. Sitä odotellessa suosittelemme katsomaan Disney+:n uutta X-Men ’97 -sarjaa. Vaikka kyseessä nostalginen animaatioseikkailu onkin, tarjoaa sen yllättävän onnistunutta mutanttiviihdettä varttuneemmillekin katsojille, ja etenkin tämän viikon jakso oli sangen synkkää menoa, josta ei draamaa uupunut.