Uusimmat

Leonardo DiCaprion kehuttu The Killers of the Flower Moon tulee suoratoistoon jo ensi viikolla

Kuva: © Apple+

05.01.2024 07:50 Muropaketin toimitus

Lokakuussa 2023 ensi-iltansa saanut Killers of the Flower Moon on tällä hetkellä saatavilla vuokra- ja myyntiversioina, ja teatterilevityskin jatkuu yhä.

Ensi viikosta lähtien Martin Scorsesen ohjaaman ja Leonardo DiCaprion, Robert De Niron ja Lily Gladstonen tähdittämän Killers of the Flower Moonin voi katsoa kuukausimaksullisesta suoratoistopalvelusta: Apple TV+ on vahvistanut julkaisevansa elokuvan myös Suomessa perjantaina 12. tammikuuta.

Jos kolmituntisen draaman haluaa nähdä ennen sitä, pitää kaivaa kukkaroa totuttua syvemmältä: vuokraversio kustantaa noin 20 euroa ja myyntiversio peräti 25 euroa. Viikon odotus siis palkitaan, sillä Apple TV+:n kuukausimaksu on 9,99 euroa. Uusille tilaajille tarjotaan viikon tutustumisjaksoa ilmaiseksi.

Killers of the Flower Moonin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”1900-luvun alussa öljy vaurastutti Osage-kansaa. Heistä tuli yhden yön aikana yksiä maailman rikkaimmista ihmisistä. Alkuperäiskansan vauraus herätti mielenkiintoa valkoisissa onnenonkijoissa, jotka manipuloivat, kiristivät ja varastivat Osageilta niin paljon kuin kykenivät, kunnes lopulta turvautuivat murhiin.”

Muropaketin arviossa Scorsesen elokuvaa kehuttiin seuraavasti:

Arvostelu | Killers of the Flower Moon on vuoden parhaita elokuvia ja upeiden näyttelijöiden juhlaa