Uusimmat

Mark Wahlberg poikkeaa yhdellä tavalla muista elokuvatähdistä, eikä asiaa aina katsota Hollywoodissa kamalan hyvällä

24.02.2023 14:11 Muropaketin toimitus

Mark Wahlberg on harras katolilainen ja käy tilanteen niin salliessa kirkossa päivittäin.

”Uskoni on elämäni tärkein asia. En tuputa sitä kenellekään, enkä myöskään piilottele sitä mitenkään”, Mark Wahlberg kertoi Paraden haastattelussa vuonna 2020.

Samassa yhteydessä Wahlberg kertoi käyvänsä sunnuntaisin kirkossa jopa kaksi kertaa. Ensin yksin ja sitten perheensä kanssa.

Nyt Ted-tähti on puhunut uskostaan lisää.

”Usko on kaikki kaikessa, se on mahdollistanut minulle niin paljon asioita. Jumala ei tullut pelastamaan pyhimyksiä, hän tuli pelastamaan syntiset… Haluamme olla ihmisinä entistä parempia, ja uskooni keskittyminen on mahdollistanut minulle sen”, Wahlberg avasi vakaumustaan Todayn tuoreessa haastattelussa.

Samalla Wahlberg puhuu siitä, miten karsaasti Hollywood suhtautuu uskontoihin ja uskovaisiin.

”En halua tunkea sitä kenenkään kurkusta alas, mutta en myöskään kiellä uskoani. Se olisi vielä isompi synti. Vaikka uskovaisuus ei ole suosittua minun alallani, en voi kieltää uskoani. Minulle on tärkeää jakaa se ihmisten kanssa.”

Omien sanojensa mukaan Mark Wahlbergilla on hyvin monimuotoinen ystäväpiiri, johon kuuluu useiden eri uskontokuntien edustajia.

”On tärkeää kunnioittaa myös heidän uskoaan”.

Mark Wahlbergin uusimmat elokuvat ovat Me Time ja Father Stu. Ensiksi mainittu löytyy Netflixistä, jälkimmäinen Elisa Viihde Viaplaysta.