Uusimmat

Marvel Studios pistää nyt suunnitelmiaan uusiksi – Avengers: The Kang Dynastyn ohjaaja vaihtuu

Simu Liun tähdittämä Shang-Chi on ollut yksi Marvel Studiosin pidetyimmistä elokuvista viime vuosina © MARVEL

16.11.2023 08:42 Muropaketin toimitus

Vuoden 2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsin ohjaaja Destin Daniel Cretton ei ohjaakaan seuraavaa Avengers-elokuvaa.

Marvel Studios joutuu nyt etsimään uuden ohjaajan vuoden 2026 jättielokuvalle Avengers: The Kang Dynasty, sillä Destin Daniel Cretton ei sitä ohjaa, uutisoi Variety.

Avengers: The Kang Dynastyn oli tarkoitus olla alkusoitto vuoden 2027 Avengers: Secret Wars -elokuvalle, jolla ei myöskään ole vielä ohjaajaa. Nähtäväksi jää, aikooko Marvel kiinnittää saman kipparin luotsaamaan molempia elokuvia, kuten se teki Joe ja Anthony Russon kanssa Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen kohdalla.

Ohjaajan lähtö on myös kaatanut lisää vettä huhumyllyyn, jonka mukaan Marvel Studios olisi kirjoittamatta koko Kangin hahmon syrjään ja ottamassa tilalle toisen pahiksen, mahdollisesti Ihmenelosten verivihollisen Victor Von Doomin, kuten Variety-lehti hiljattain kirjoitti. Kang oli keskeisessä roolissa pahasti flopanneessa Ant-Man and the Wasp: Quantumaniassa ja lisäksi hahmon näyttelijä Jonathan Majors on Marvelille paha mainehaitta pian alkavan oikeusjuttunsa takia.

Tapahtui mitä tapahtui, Marvel Studiosilla on nyt otollinen hetki miettiä kuvionsa uusiksi, sillä käsikirjoittajat ovat palanneet lakon jälkeen töihin ja ensi vuodelle on luvassa vain yksi elokuva, heinäkuussa 2024 ilmestyvä Deadpool 3.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings löytyy Disney+:sta.

Arvostelu | Marvelin uusi Shang-Chi-elokuva pitää nähdä jo pelkkien toimintakohtausten takia – ”Hengensalpaavan upeaa”