Uusimmat

Marvel Studiosin megaflopin voi katsoa kotona ensi viikolla, mutta ei Disney+:sta

Kuva: © 2023 MARVEL

09.01.2024 07:51 Muropaketin toimitus

Elokuvateattereissa pahan kerran flopannut The Marvels tulee kotikatseluun ensi viikolla.

SF Anytimen mukaan vain vähän yli 200 miljoonan dollarin lipunmyyntiin yltänyt The Marvels tulee Suomessa saataville digitaalisena myyntiversiona tiistaina 16. tammikuuta.

Disneyn omistaman Marvel Studiosin elokuvana The Marvels saapuu ennen pitkää myös Disney+:aan suoratoistoon, mutta julkaisupäivästä ei ole tietoa. Koska Nia DaCostan ohjaama elokuva on jo poistunut teattereista, lienee julkaisu Disney+:ssa luvassa jo pian.

The Marvels lähti teattereista – Marvelin floppileffasta Disneylle valtavat tappiot

Brie LArsonin, Iman Vellanin ja Teyonah Parrisin tähdittämän supersankarielokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Marvel Studiosin elokuvassa The Marvels Carol Danvers eli Captain Marvel on napannut identiteettinsä takaisin tyrannisen krii-rodun hallusta ja saanut kostonsa Supreme Intelligencelle. Huomaamattaan hän tulee kuitenkin järkyttäneeksi universumin tasapainoa ja saa kantaa sen seuraukset. Tutkiessaan poikkeuksellista madonreikää, jolla on yhteys erääseen krii-kapinalliseen, hänen sekä Jersey Cityn superfanin Kamala Khanin eli Ms. Marvelin sekä Carolin etääntyneen sukulaistytön ja nykyisin SABER-astronauttina toimivan kapteeni Monica Rambeaun voimat sotkeutuvat keskenään. Tämän kohtalon yhteen heittämän kolmikon on muodostettava tiimi ja opittava puhaltamaan yhteen hiileen pelastaakseen universumin ryhmänä nimeltä ’The Marvels’.”