Uusimmat

Marvel-tähti Dave Bautistan unelmarooli Gears of War -pelileffassa saa kehittäjien hyväksynnän

26.06.2019 13:55 Muropaketin toimitus

Dave Bautista haluaisi pääosan Gears of War -pelisarjaan perustuvassa elokuvassa, ja samaa mieltä on myös pelistudion nykyinen johtaja.

Dave Bautista tunnetaan parhaiten Marvel-roolistaan ja erityisesti Guardians of the Galaxy -elokuvista. Hänellä on kuitenkin unelma suosittuun räiskintäpeliin perustuvan elokuvan pääosasta. GameSpot kertoi jo yli vuosi sitten Bautistan sanoneen, että hän on pitkän tavoitellut Gears of War -pelien päähenkilön Marcus Fenixin roolia peleihin perustuvassa elokuvassa.

Äskettäin sitten The Coalition -pelistudio paljasti, että Gears of War -elokuva on viimeinkin etenemässä tuotantoon vuosien Hollywood-limbon jälkeen. Tämän ansiosta studiojohtaja Rod Fergussonilta on myös kysytty, mitä mieltä hän olisi Bautistan kiinnittämisestä elokuvaan.

”Luulen, että Dave olisi mahtava”, Fergusson kommentoi GameSpotin mukaan. ”Valitettavasti minulla ei ole mitään vaikutusvaltaa asiaan tai siihen, löytyykö meiltä hahmoa hänelle.”

Bautistan unelma ei siis vielä näillä näkymillä ole toteutumassa. Fergussonin siunaus saattaa kuitenkin antaa elokuvaa kehittävälle Universal Picturesilla sopivasti painetta keskustella Marvel-tähden kanssa.

Gears of War -elokuvalla ei ole vielä edes alustavaa ensi-iltapäivää, mutta pelisarjan seuraava osa Gears 5 ilmestyy 10. syyskuuta PC:lle ja Xbox Onelle.