Uusimmat

Muna räjähti näyttelijä Kevin Baconin suuhun: ”Se oli kuin kranaatti”

Kevin Bacon elokuvassa X-Men: First Class © 2011 Twentieth Century Fox Film Corporation.

07.06.2024 07:58 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Kevin Baconilla on jo vuosikymmenien ura takanaan Hollywoosissa. Aina ei elo ole kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista.

Kevin Bacon piipahti tällä viikolla Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa promoamassa tulevaa Netflix-elokuvaansa Beverly Hills Cop: Axel F, joka julkaistaan heinäkuussa.

Eddie Murphyn tähdittämän toimintakomedian jatko-osan lisäksi Kevin Bacon kertoi myös The Bacon Brothers -yhtyeestään, jonka näyttelijä muodostaa yhdessä veljensä Michaelin kanssa. Viime vuoden näyttelijöiden lakon aikana The Bacon Brothers lähti taas kiertueelle, ja kuten pikkubändeillä usein, keikka- ja majapaikat eivät aina olleet ihan priimaa.

Seth Meyersin haastattelussa Kevin Bacon kertoi ”kurjasta hotellista”, jonka ruokatarjoiluissa ei ollut hurrattavaa. Saadakseen vatsaansa edes jotain täytettä, Footloose-tähti heitti mikroaaltouuniin kaksi höyrytettyä ja kuorittua kananmunaa.

Munista ensimmäinen räjähti suoraan mikroon, mutta toisen Bacon päätti kaikesta huolimatta syödä kovaan nälkäänsä.

Se oli paha virhe.

”Se oli kuin kranaatti, joka räjähti suuhuni”, Bacon paljasti haastattelussa.

Näyttelijä nappasi äkkiä kylmän pyyhkeen ja painoi sen kasvoilleen. Ottaessaan pyyhkeen pois Bacon huomasi huultensa ihon repeytyneen irti ja jääneen kiinni kankaaseen.

Vaikka Kevin Bacon sai lääkäriltä puhelimitse lääkettä hätään, olivat huulet punaiset vielä kuukaudenkin päästä.

Koko värikäs kertomus käydään läpi alta löytyvällä videolla.