Uusimmat

Näyttelijä Christina Ricci ei muistele 1990-lukua lämmöllä: ”Tein niin v-tusti virheitä silloin”

10.08.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Christina Ricci teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla The Addams Familyn Wednesday Addamsina.

The Addams Familyn yrmyn tyttären roolista uransa Hollywoodissa 1990-luvulla aloittanut Christina Ricci on viime aikoina nähty muun muassa kauhusdraamaarjassa Yellowjackets, joka Suomessa on katsottavissa Paramount+ -palvelusta.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Ricci kertoo katuvansa monia asioita uransa alkupuolelta.

“On aika synkkää sanoa näin, mutta haluaisin mennä takaisin siihen ikään ja elää kaiken uudestaan ja olla tekemättä niin v*tun paljon virheitä. Ihan rehellisesti, kadun niin monia asioita. Haluaisin mennä takaisin vuoteen 1996 ja ajatella, että meillä oli nyt harjoituskierros, se meni ihan ok, mutta se ei ollut niin mahtava kuin halusimme sen olevan. Nyt teemme kaiken uusiksi. Kysynkin ihmisiltä, jotka sanovat etteivät kadu mitään, että missä v*tun taikamaailmassa te oikein olette eläneet?”, Ricci kommentoi.

Ricci jatkaa tv-sarjojen parissa, sillä Yellowjackets on jo uusittu toiselle kaudelle. Hän on mukana myös Netflixin tulevassa Addams Family -spinoffissa Wednesday, tosin ei nimiroolissa, vaan jonkin uuden, toistaiseksi vielä julkaisemattoman hahmon roolissa. Wednesday-sarjan ohjaajana toimii Tim Burton.

Yellowjackets / Christina Ricci