Näyttelijä Kate Beckinsale joutui sairaalaan leggings-housujensa takia – ”Näin sitten kävi satojen toimintaleffojen jälkeen”

21.10.2021 07:45 | Muropaketin toimitus

Underworld-tähti Kate Beckinsale joutui syyskuussa sairaalaan ja hoitokeikka nousi otsikoihin. Nyt näyttelijä on paljastanut, mistä oikein oli kyse.

Kate Beckinsale ei joutunut sairaalahoitoon koronan, akuutin sairauskohtauksen tai onnettomuuden takia. Lasarettireissun takana olivat – leggings-housut.

Beckinsale oli hotellihuoneessaan vetämässä leggingsejä jalkaansa, kun valtava kipu iski häneen. ”Tuntui kuin kitarankieli olisi katkennut. Se oli pahempaa kuin synnytys”, näyttelijä kertoi The Late Late Show With James Cordenissa vieraillessaan (Peoplen mukaan).

Kate Beckinsale ei pystynyt kävelemään, istumaan tai seisomaan. Lopulta hänet saatiin kuitenkin kuskattua ambulanssilla hoitoon.

”800-900 toimintaelokuvaa tehtyäni satutin sitten itseni vetäessäni housuja jalkaani”, Beckinsale tuskaili. Ironista kyllä, tapaturma yllätti rauhallisen draamaelokuvan kuvausten lomassa, ei uutta toimintapätkää filmatessa.