Uusimmat

Netflixin katsojille kelpaa mikä vain – Nyt TOP 10 -listalle nousi 15 vuotta vanha jämäleffa

04.10.2022 09:16 Muropaketin toimitus

Netflixin elokuvatarjonta on sen verran niukkaa, että lähes mikä tahansa nimekkäämpi tekele nousee katsotuimpien listalle, vaikka ikääkin olisi jo kertynyt.

Nyt Netflixin TOP 10 -listalle on noussut Milla Jovovichin tähdittämä Resident Evil -jatko-osa, Resident Evil: Tuho, vuodelta 2007. Resident Evil -elokuvasarjan kolmas osa on tällä hetkellä Netflixin viidenneksi katsotuin elokuva Suomessa.

Russell Mulcahyn ohjaaman elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Alice (Milla Jovovich), joka piileskelee nyt Nevadan autiomaassa, yhdistää jälleen kerran voimansa Carlos Oliveran (Oded Fehr) ja L.J:n (Mike Epps) sekä uusien selviytyjien Clairen (Ali Larter), K-Martin (Spencer Locke) ja Nurse Bettyn (Ashanti) kanssa eliminoidakseen tappavan viruksen, joka pyrkii muuttamaan kaikki ihmiset zombeiksi?ja toteuttaakseen siinä sivussa oikeutta. Alice on altistunut Umbrella Corporationin sieppauksen jälkeen biogeneettisille kokeille, jotka ovat muuntaneet hänen perimäänsä niin, että hän on saanut yli-inhimilliset voimat, aistit ja kyvyt. Hänen taitojaan–ja paljon muuta–tarvitaankin, jos ihmiskunta mielii selviytyä hengissä tästä taistelusta.”

Muropaketin arviossa Tuho sai aikoinaan kaksi tähteä viidestä, eikä elokuvaa hirveästi ole muuallakaan kehuttu.

Toinen vanhempi tuttavuus TOP 10 -listalla on vuonna 2004 valmistunut Layer Cake, joka tähdittää pari vuotta myöhemmin Bondin rooliin hypännyt Daniel Craig.

Netflixin elokuvapuolen koko TOP 10 näyttää tänään tältä:

1. Blonde
2. Lou
3. Into the Deep
4. Do Revenge
5. Resident Evil: Tuho
6. Minions & More 1
7. Infinite
8. Layer Cake
9. Äärettömyyden äärellä
10. Tyttären varjo