Uusimmat

Netflixin kauhuhiteistä tuttu Mike Flanagan tekee Manaajasta ”radikaalin uuden tulkinnan”

Kuva: © 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

30.05.2024 15:50 Muropaketin toimitus

Viime vuoden Manaaja: Uskon merkki ei ollut varsinainen arvostelumenestys, eikä lipunmyyntikään yltänyt studion asettamiin tavoitteisiin. Seuraava Manaaja-elokuva tehdäänkin ihan eri tiimillä ja uudesta kulmasta.

The Hollywood Reporterin mukaan Blumhouse on kiinnittänyt Netflixin kauhuhiteistä tunnetun Mike Flanaganin ohjaamaan, käsikirjoittamaan ja tuottamaan seuraavan Manaajan, joka esittää elokuvasarjasta ”radikaalin uuden tulkinnan”.

Alkujaan ajatuksena oli, että David Gordon Green ohjaa kokonaisen Manaaja-trilogian Halloweenin mallin mukaisesti, mutta selvästi studiotasolla ei oltu tyytyväisiä vain 137 miljoonan dollarin lipunmyyntiin yltäneen Uskon merkin menestykseen.

Toistaiseksi nimetön Manaaja-elokuva tulee sijoittumaan samaan maailmaan aikaisempien osien kanssa, mutta ei ole jatko-osa Manaaja: Uskon merkille. Ensi-illan ajankohdasta tai näyttelijöistä ei ole vielä tietoa.

Mike Flanagan on kauhufaneille sangen tuttu nimi, jonka nimekkäimpiä julkaisuja ovat Doctor Sleep -elokuva sekä sarjat Midnight Mass, The Haunting of Hill House ja The Fall of the House of Usher.

Manaaja: Uskon merkki on Suomessa saatavilla vuokra- ja myyntiversioina. Kuukausimaksullisiin suoratoistopalveluihin elokuva ei ole vielä ehtinyt.

Arvostelu | Manaaja: Uskon merkki -elokuva hylkää hyvät ideansa liian nopeasti