UUSIMMAT

Netflixin uudet leffat ja sarjat helmikuussa: Tom Hanksin uutuuselokuva, uusi scifi-sarja Tribes of Europa, Pelé-dokumentti…

31.01.2021 09:38 | Muropaketin toimitus

Helmikuussa 2021 Netflixissä julkaistaan muun muassa Paul Greengrassin uutuuselokuva News of the World, jonka pääosaa esittää Tom Hanks. Sarjapuolella alkaa esimerkiksi saksalainen Tribes of Europa, fantasiasarja Salainen kaupunki ja komediasarja NASCAR-maailmasta.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat ja uudet tuotantokaudet helmikuussa:

Firefly Lane, kausi 1 – 3. helmikuuta
Katkeamattoman siteen yhdistämät bestikset Tully ja Kate tukevat toisiaan hyvinä ja huonoina aikoina, teinitytöistä nelikymppisiksi. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Katherine Heigl.

Salainen kaupunki (Invisible City), kausi 1 – 5. helmikuuta
Brasilialaisessa fantasiasarjassa perhetragediasta toipuva Eric saa tietää, että ihmisten keskuudessa asuu myyttisiä olentoja – ja tajuaa pian, että olennot liittyvät hänen salaperäiseen menneisyyteensä.

Run On, kausi 1 – 10. helmikuuta
Romanttisessa korealaissarjassa juoksija harhautuu elämässään uusille raiteille tavatessaan elokuvien kääntäjänä toimivan naisen.

Capitani, kausi 1 – 11. helmikuuta
Yrmeä komisario Luc Capitani tutkii 15-vuotiaan tytön epäilyttävää kuolemaa luxembourgilaisessa kylässä, jonka jokaisella asukkaalla on jotain salattavaa.

Nadiya leipoo (Nadiya Bakes), kausi 1 – 12. helmikuuta
Uunista tupsahtaa ihastuttavia kakkuja ja taivaallisia leipiä, kun Nadiya Hussain palaa mielipuuhansa leipomisen pariin ja suuntaa valokeilan luoviin sukulaissieluihinsa.

Hautauspalvelu R. Bernard (Buried by the Bernards), kausi 1 – 12. helmikuuta
Tosi-tv-sarjan kinasteleva mutta sydämellinen Bernardin perhe hoitaa pienen budjetin hautaustoimistoa ja auttaa surevia sukulaisia jättämään jäähyväiset läheisilleen.

Varikko (The Crew), kausi 1 – 15. helmikuuta
NASCAR-varikon tallipäällikön ja tiiviin kisatiimin elämä tekee äkkikäännöksen, kun tuore pomo tarttuu rattiin ja lyö uuden vaihteen silmään. Komediasarjan pääosaa esittää Kevin James.

Behind Her Eyes, minisarja – 17. helmikuuta
Yksinhuoltajaäiti astuu manipuloinnin maailmaan, kun hän aloittaa suhteen psykiatripomonsa kanssa, mutta ystävystyy salaa myös tämän salaperäisen vaimon kanssa.

Lovestruck in the City, kausi 1 – 19. helmikuuta
Intohimoinen ja sydämensä menettänyt arkkitehti yrittää etsiä Soulin kaduilta rantalomalla tapaamaansa naista.

Tribes of Europa, kausi 1 – 19. helmikuuta
On vuosi 2074 ja globaali katastrofi on pirstonut Euroopan mikrovaltioiksi, jotka taistelevat maanosan herruudesta. Kolme sisarusta yrittää muuttaa mantereen kohtalon. Saksalainen tieteissarja.

Ginny & Georgia, kausi 1 – 24. helmikuuta
Vapaaluontoinen Georgia ja hänen lapsensa Ginny ja Austin muuttavat pohjoiseen aloittaakseen puhtaalta pöydältä. Pian heille selviää, että uusikin alku on aina hankala.

Canine Intervention, kausi 1 – 24. helmikuuta
Tosi-tv-sarjassa tutustutaan koirien kouluttajaan, jolle mikään koira, rotu tai käytösongelma ei ole ylivoimainen.

A Love So Beautiful, kausi 1 – 27. helmikuuta
Rakkaus on yhtä rankkaa kuin suloistakin ihastuneelle teinitytölle, jonka suhde naapurinpoikaan muuttaa muotoaan kaksikon kasvaessa aikuisiksi.

Tulossa myös:

 • Zig & Sharko, kausi 3 – 1. helmikuuta
 • Sorjonen, kausi 3 – 3. helmikuuta
 • Hache, kausi 2 – 5. helmikuuta
 • MeatEater, kausi 9 osa 2  – 17. helmikuuta
 • The Empress Ki, kausi 1 – 27. helmikuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat helmikuussa:

Black Beach – 3. helmikuuta
Asianajajalla on edessään lupaava tulevaisuus, mutta hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä suostuessaan neuvottelijaksi kidnappaajaksi ryhtyneen vanhan ystävänsä kanssa. Espanjalainen toimintajännäri.

All My Friends Are Dead – 3. helmikuuta
Puolalaisessa komediassa ystävysten uudenvuodenjuhlissa sattuu ja tapahtuu: salaisuudet paljastuvat, sydämiä särkyy ja illan päätös järkyttää kaikkia.

Kadotettu Paradiso (The Last Paradiso) – 5. helmikuuta
1950-luvulla italialainen vapaasielu haaveilee paremmasta elämästä ja oikeuden toteutumisesta, mutta kielletty rakkaus vaarantaa kaiken. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

Little Big Women – 5. helmikuuta
Kiinalaisessa draamassa perhettä kalvavat vieraantuneen isän menehtyminen ja jäljet elämästä, jonka tämä vietti erossa heistä.

Malcolm & Marie – 5. helmikuuta
Elokuvantekijä tyttöystävineen palaa kotiin elokuvansa ensi-illasta. Tunnelma kiristyy ja kipeät paljastukset ajavat pariskunnan setvimään suhdettaan. Indiedraaman pääosissa nähdään Zendaya ja John David Washington.

Space Sweepers – 5. helmikuuta
Korealaisessa scifiseikkailussa neljä hylkiötä etsii avaruusjätettä ja jahtaa kaukaisia unelmiaan vuonna 2092. Räjähtäviä salaisuuksia valkenee, kun viattomasta humanoidista tehdään kauppoja.

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity – 5. helmikuuta
Kun demoninen jättiläiskäärme herää, jinjang-mestareiden täytyy selvittää murhamysteeri ja suojella valtakuntaansa juonelta kuninkaallisessa oikeudessa. Kiinalainen toimintaseikkailu.

News of the World – 10. helmikuuta
Kaupungista toiseen matkaava uutistenlukija ja sisällissodan veteraani lähtee vaaralliselle matkalle Teksasin halki löytääkseen orpotytölle uuden kodin. Paul Greengrassin ohjaaman elokuvan pääosaa esittää Tom Hanks.

The Misadventures of Hedi and Cokeman – 10. helmikuuta
Nettisarjaan perustuvassa karkeassa komediassa kaksi ongelmaista pariisilaisdiileriä yrittää kasvattaa pientä huumebisnestään perhesuhteiden avulla. Ranskalainen musta komedia.

Layla Majnun – 11. helmikuuta
Indonesialainen Layla ihastuu Azerbaidžanissa hänen työtään ihailevaan Samiriin, mutta naiselle järjestetty avioliitto estää heidän suhteensa.

Red Dot – 11. helmikuuta
Lasta odottava nuori pari yrittää piristää avioliittoaan lähtemällä laskettelemaan, mutta he saavatkin yllättäen peräänsä armottomia tappajia. Ruotsalainen jännäri.

Rakkautta potenssiin 2 (Squared Love) – 11. helmikuuta
Julkkistoimittaja ja kuuluisa naistennaurattaja kyseenalaistaa elämäntyylinsä rakastuttuaan salaperäiseen, kaksoiselämää viettävään malliin. Puolalainen romanttinen komedia.

To All The Boys: Always And Forever – 12. helmikuuta
Lara Jean palaa perhematkaltaan Koreasta ja kokee paljon lukion viimeisenä vuotenaan. Hän pohtii yliopistosuunnitelmiaan – Peterin kanssa ja ilman Peteriä.

Classmates Minus – 20. helmikuuta
Keski-ikäisten miesten ahdinko on kerrottu neljän, omien ongelmiensa kanssa painivan koululaisen toisiinsa kietoutuvan tarinan kautta.

Geez & Ann – 25. helmikuuta
Herkkä ja itsenäinen tyttö ihastuu salaperäiseen unelmapoikaan ja haaveilee siitä, mistä jokainen parisuhteessa oleva – rakkaudesta ja sitoutumisesta.

The Girl on the Train – 26. helmikuuta
Eronnut nainen seuraa näennäisen onnellista pariskuntaa päivittäisellä työmatkallaan, mutta eräänä päivänä tapahtuu jotain kammottavaa. Intialainen versio Paula Hawkinsin jännitysromaanista.

Hulluna häneen (Crazy About Her) – 26. helmikuuta
Adri tajuaa villin yhteisen yön jälkeen, että hän voi tavata Carlan uudestaan vain ilmoittautumalla potilaaksi samaan psykiatriseen keskukseen missä Carla on. Espanjalainen musta komedia.

Caught by a Wave (Sulla stessa onda) – 26. helmikuuta
Sisilian auringon alla alkanut kesäromanssi etenee vauhdilla sydäntäsärkeväksi rakkaustarinaksi, joka pakottaa pojan ja tytön kasvamaan aikuisiksi liian pian.

Muut elokuvat:

 • After – 1. helmikuuta
 • Early Man – 1. helmikuuta
 • S.W.A.T.: Firefight – 1. helmikuuta
 • The Intruder – 2. helmikuuta
 • Dora and the Lost City of Gold- 10. helmikuuta
 • Yesterday – 11. helmikuuta
 • Eeb Allay Ooo! – 18. helmikuuta
 • The Secret Life of Pets 2 – 18. helmikuuta
 • Miss Bala – 23. helmikuuta
 • Gemini Man – 24. helmikuuta
 • Brightburn- 28. helmikuuta
 • Tiger & Bunny – 28. helmikuuta

Helmikuun dokumentit:

Strip Down, Rise Up – 5. helmikuuta
Joukko naisia haluaa saada kehonsa ja elämänsä takaisin tutustumalla liikkeen ja merkityksen risteyskohtiin tehokkaassa tankotanssiohjelmassa.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel, kausi 1 – 10. helmikuuta
Pahamaineinen Cecil-hotelli joutuu entistä huonompaan valoon, kun asiakas Elisa Lam katoaa. Ted Bundyn haastattelut -sarjan ohjaajan uusi sarja tutkii synkkiä rikospaikkoja.

Pelé – 23. helmikuuta
Harvinaista arkistomateriaalia ja yksinoikeushaastatteluita yhdistelevässä dokumentissa juhlitaan jalkapallon legendaarista henkilöitymää.

Helmikuun komediaspesiaalit:

 • Tiffany Haddish Presents: They Ready, kausi 2 – 2. helmikuuta
 • Hate by Dani Rovira – 12. helmikuuta
 • Brian Regan: On The Rocks – 23. helmikuuta

Koko perhe, lapset ja anime:

 • Kid Cosmic – 2. helmikuuta
 • Mighty Express, kausi 2 – 2. helmikuuta
 • Xico’s Journey – 12. helmikuuta
 • Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie – 16. helmikuuta
 • Thus Spoke Kishibe Rohan – 18. helmikuuta
 • High-Rise Invasion – 25. helmikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat