Uusimmat

Onko Metal Gear Solid -leffa oikeasti tulossa? – ”Haluamme todella tehdä tämä”

20.10.2022 13:01 Muropaketin toimitus

Pitkään kulisseissa kehitellyn Metal Gear Solid -elokuvan kohtalo ei vieläkään ole selvinnyt.

Kuten Metal Gear Solid -pelien ystävät varmasti tietävät, on Kong: Skull Islandista tunnettu ohjaaja Jordan Vogt-Roberts valmistellut jo pitkään elokuvaa Konamin legendaarisesta pelisarjasta. Ohjaaja on puhunut asiasta paljon julkisesti, ja hän on jopa buukannut Marvel- ja Star Wars -tähti Oscar Isaacin pelileffan päärooliin.

Kaikesta hypestä huolimatta Metal Gear Solid -elokuva ei kuitenkaan ole vielä edennyt, eikä ole tiedossa, pääseekö Vogt-Roberts koskaan visiotaan toteuttamaan. Nyt Isaac on puolestaan kommentoinut projektia tuoreessa haastattelussa.

”Me haluamme sen toteutuvan”, Isaac sanoi Comic Bookin haastattelussa. ”Toivottavasti se oikeasti tehdään, koska siinä on niin paljon potentiaalia. Se on uskomaton peli. Minun suosikkini.”

Oscar Isaacin ja Vogt-Robertsin innokkuudesta huolimatta on epäselvää, onko ohjaaja saanut edes virallisesti oikeuksia Metal Gear Solid -elokuvaan ja onko Konami mukana projektissa. Lisäksi elokuvan toteutumiseen vaikuttavat varmasti myös Konamin suunnitelmat pelisarjan suhteen, sillä peliyhtiön on huhuttu kehittävän jotakin sarjan tiimoilta, kenties remake-versiota Metal Gear Solid 3: Snake Eater -pelistä.

Jää nähtäväksi, kuinka projektin kanssa lopulta käy. Konami julkisti juuri eilen uuden Silent Hill -elokuvan sekä uusia pelejä, minkä valossa myöskään MGS-sarjan uusi tuleminen ei kuulosta mahdottomalta.

LUE MYÖS: Konami julkisti samalla kertaa neljä uutta Silent Hill -peliä