Uusimmat

Uusi Silent Hill -elokuva on tekeillä – asialla ohjaaja, joka teki samoista peleistä leffan 15 vuotta sitten

20.10.2022 11:53 Muropaketin toimitus

Konami on julkistanut koko joukon uusia Silent Hill -pelejä, ja samalla esiteltiin myös tulevaa Silent Hill -leffaa.

Vuoden 2006 pelikauhuleffa Silent Hill menestyi kaupallisesti, mutta elokuvaa ei muistella kovin hyvällä. Rotten Tomatoesissa leffalla on kriitikoilta keskiarvona vain 31, mutta katsojilta sentään positiivisempi 63. Muropaketti palasi pari vuotta sitten katsomaan Silent Hill -elokuvan uudelleen, eikä siitä löytynyt paljonkaan hyvää sanottavaa.

LUE MYÖS:  Videopelileffojen kalkkunat ja klassikot – osa 2/8: Vuoden 2006 Silent Hill oli hirvittävän tylsää tehostemössökauhua, jota edes Pyramid Head ei pelasta

Nyt ohjaaja Chrisophe Gans kuitenkin palaa rikospaikalle, sillä peliyhtiö Konami on julkistanut, että Gans ohjaa uuden Silent Hill -elokuvan. Asia julkistettiin viime yönä Silent Hill -striimissä.

Gans kertoo alla olevalla videolla, että uusi Silent Hill -elokuva perustuu erityisesti Silent Hill 2 -klassikkopeliin. Elokuvassa nuori mies palaa pelisarjan nimikkokaupunkiin, jossa hän on aikanaan kokenut suuren rakkauden.

”Mutta hän löytää sieltä vain puhtaan painajaisen”, Gans kuvailee.

Alta näet tuoreen esittelyn uudesta elokuvasta. Projekti kulkee nimellä Return to Silent Hill, mutta se ei välttämättä ole leffan lopullinen nimi. Mitään alustavaakaan julkaisuajankohtaa projektille ei vielä ole paljastettu.

LUE MYÖS: Konami julkisti samalla kertaa neljä uutta Silent Hill -peliä