”Onko sinua koskaan ahdisteltu?” – 90-luvun seksisymboli repesi täysin toimittajan kysymykselle

17.01.2018 12:06 | Muropaketin toimitus

Seksuaalinen häirintä nousi viime syksynä valokeilaan Harvey Weinsteinin takia. Yhä useampi naispuolinen näyttelijä on puhunut suunsa puhtaaksi. Nyt vuorossa on Basic Instinctilla 1990-luvun seksisymboliksi noussut Sharon Stone.

Sharon Stone aloitti uransa Hollywoodissa elokuvilla Muistelmia – Stardust Memories (1980), Not Just Another Affair (1982) ja Kauniit ja kuolleet (1984). Samoihin aikoihin hän esiintyi useissa tv-sarjoissa, kuten Silver Spoons (1982), Remington Steele – huijari vai herrasmies (1983) ja Mike Hammer (1984).

Kun myös elokuvista Casino, Taivaansilpoja, Total Recall ja Catwoman tuttu Sharon Stone vieraili hiljattain CBS Sunday Morning -ohjelmassa, toimittaja Lee Cowan kysyi onko häntä koskaan ahdisteltu.

Stonen reaktio oli hillitön.

Kun näyttelijä sai vihdoin naurunremakan hallintaan, vastasi hän suorasukaisesti alan raadollisuudesta seuraavaa:

”Olen ollut tällä alalla 40 vuotta, Lee. Voitko kuvitella millaiselle alalle tulin 40 vuotta sitten? Näyttäen siltä kuin näytän? Ja olin kotoisin Pennsylvanian Ei-mistään-paikasta? Tulin tänne ihan suojatta. Olen siis nähnyt aivan kaiken”

Koko haastattelun voi katsoa alla olevasta videoupotteesta.

Seuraavan kerran Sharon Stonen voi nähdä Suomessa valkokankaalla helmikuussa, kun The Disaster Artist saa ensi-iltansa. Stone esittää sivuosaroolissaan Linda Tarltonia.