Uusimmat

Onko The Acolyte todella “homointa Star Warsia ikinä”? Näin sarjan tekijät vastasivat kritiikkiin

Kuva: ©2024 Lucasfilm Ltd. & TM

07.06.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Star Wars -sarja The Acolyte alkoi Disney+:ssa tällä viikolla ja se on jo saanut “faneilta” niskaansa jos jonkinlaista kritiikkiä.

Uusi Star Wars -sarja The Acolyte alkoi Disney+:ssa tällä viikolla kahden ensimmäisen jakson voimin. Sarjaa on jo syytetty “wokeksi” sen monimuotoisen näyttelijäkaartin vuoksi, mutta ehkäpä hupaisimman kritiikin mukaan The Acolyte on “homointa Star Warsia koskaan”.

Sarjan luoja Leslye Headland ja yhtä keskeisistä rooleista esittämä Amandla Stenberg naureskelevat tälle The Wrapin haastattelussa.

“Ei, en usko että se on. Silti ihmiset sanovat minulle, että se on homointa Star Warsia koskaan ja totta puhuakseni olen siitä…”, Headland aloittaa.

“Loukkaantunut?”, ehdottaa Stenberg.

“…innoissani”, nauraa Headland.

He intoutuvat analysoimaan aihetta myös laajemmalla kaavalla ja ottavat kantaa esimerkiksi siihen, että joidenkin fanien mielestä C-3PO:n ja R2-D2:n välillä olisi romanttisia tunteita.

“Oletko vakavalla naamalla väittämässä minulle, että C-3PO on hetero? Ja eikös se ole jo ihan kaanonia että R2-D2 on lesbo”, Headland vitsailee.

LUE MYÖS: Arvostelu | Jedeihin keskittyvä The Acolyte on yksi Disney+:n parhaista Star Wars -sarjoista, ainakin vielä alun perusteella