Uusimmat

Palaako jo kerran kuollut hahmo Stranger Thingsin sarjan viimeisellä kaudella? “Tiedän sen, mutta en kerro sinulle”, härnäsi näyttelijä

Kuva: Netflix © 2022

08.04.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Netflixin hittisarja Stranger Things päättyy viidenteen kauteensa.

Stranger Things -sarjan fanit saavat vielä odottaa jonkin aikaa, ennen kuin hittisarjan viides ja samalla viimeinen tuotantokausi julkaistaan Netflixissä. Netflix ei ole vielä tiedottanut sen julkaisusta, mutta arvioiden mukaan kautta voidaan odotella katsottavaksi aikaisintaan vuonna 2025.

Tämä ei silti estä spekuloimasta viimeisen kauden tapahtumilla ja sillä, mitä tuttuja hahmoja tulevalla kaudella nähdään.

Neloskauden suosikkihahmoksi nousi Joseph Quinnin esittämä Eddie Munson, joka sai antaa henkensä pelastaakseen muut. Viihdetuotannoissa kuolema ei kuitenkaan ole aina lopullinen, niinpä Quinnilta kysyttiin fanitapaamisessa, onko Eddie palaamassa kuvaan vielä viimeisellä kaudella.

Quinn ei tietenkään saa asiaa paljastaa, ja hän kommentoikin asiaa vihjailemalla oheisella videolla:

“Tiedän kyllä [onko Eddie mukana], mutta en kerro sitä sinulle.”

Quinnin uralla Eddien rooli oli todellinen onnenpotku. Näyttelijä nähdään seuraavaksi mukana muun muassa tulevassa A Quiet Place: Day One -elokuvassa, Gladiator 2:ssa ja tulevan The Fantastic Four -elokuvan Johnny Stormina.