Uusimmat

Rebecca Ferguson selitti, miksi ei halunnut enää esiintyä Mission: Impossible -elokuvissa

Kuva: © 2023 Paramount Pictures.

19.04.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Rebecca Ferguson on ollut mukana kolmessa Mission: Impossible -elokuvassa. Dead Reckoning jää niistä kuitenkin viimeiseksi.

Rebecca Ferguson liittyi Tom Cruisen ja Mission: Impossible -elokuvien porukkaan Rogue Nation -elokuvassa. Sen jälkeen hänen Ilsansa on ollut mukana Falloutissa ja Dead Reckoningissa, mutta uusimmassa elokuvassa hänen matkansa katkesi.

The Wrapin haastattelussa Ferguson kertoo, että alun perin hän teki juuri kolmen elokuvan mittaisen sopimuksen ja hänen poistumisensa franchisesta johtui hänen omasta toiveestaan.

Ferguson kertoo rakastavansa rooliaan Ilsana, mutta hänen mukaansa hahmosta alkoi tulla liikaa tiimipelaaja, eikä tämän omalle persoonalle enää ollut tilaa. Hän myös kertoo halunneensa keskittyä myös muihin projekteihin.

“Itsekeskeisesti ajateltuna Mission-elokuvan tekeminen vie ihan kamalasti aikaa. Ja jos sinulla ei ole paljoa valkokangasaikaa, se tarkoittaa istumista paikoillaan ja odottamista, koska valtavan kokoisen elokuvan kuvaamiseen voi mennä vuosi. Se vaatii omistautumista”, Ferguson kertoo.

“Sitten tulee vastaan aika, jolloin alkaa miettiä, että onko se sen arvoista, eikä pelkästään rakkautta Tomia [Cruise] ja [ohjaaja] Christopher McQuarrieta kohtaan. Hitto, haluan tehdä töitä. En halua pelkästään istuksia asuntovaunussa ja ajatella, että ehkä siellä on tulossa kohtaus lopputekstien aikana.”

Mission: Impossible – Dead Reckoning on katsottavissa suoratoistossa SkyShowtimesta.