Uusimmat

Ricky Gervaisin uusi Netflix-spesiaali oli joillekin liikaa – ”Älkää katsoko sitä, jos se ei kerran naurata”

Kuva: © Netflix

22.12.2023 15:15 Muropaketin toimitus

Ricky Gervaisin Armageddon-komediaspesiaali julkaistaan Netflixissä 25. joulukuuta.

Ricky Gervaisin ensi viikolla Netflixiin tulossa oleva komediaspesiaali Armageddon on ehtinyt herättää närää jo ennen julkaisuaan. Change.orgiin on ehditty luoda vetoomus osien poistamiseksi Gervaisin showsta, uutisoi The Hollywood Reporter.

Koomikko itse kutsuu vetoomuksen tehneitä ihmisiä “höpöttäjiksi” ja muka-loukkaantujiksi.

“Heillä on lupa vihata sitä. Heillä on lupa olla tulematta show’hun, mutta ei se estä minua tekemästä sitä mitä rakastan, enkä aio lopettaa tätä niiden ihmisten kustannuksella, jotka puolestaan rakastavat tätä. Ei kenenkään ole pakko katsoa sitä”, Gervais kommentoi.

Gervais keskittyy yhdessä osassa spesiaaliaan työhönsä Make-A-Wish Foundationin kanssa, mutta kutsuu siinä syöpää sairastavia lapsia nimellä “baldy”, mikä on saanut ihmisten niskakarvat nousemaan pystyyn. Gervais kuitenkin muistuttaa, että hänelle kyseessä on koomikon rooli, vitsit vitsejä eivätkä tosia – ja hän kommentoi, ettei koskaan sanoisi niin lapselle.

“Se ei ole oikeaa elämää. Esitän roolia. Ja sitten minulle sanotaan, että kuulostin kyllä hyvin uskottavalta. No joo, kyllä, sillä olen hyvä työssäni. Ethän menisi sanomaan Sir Anthony Hopkinsille, että minä näin Uhrilampaat, sinä olet varmaan kannibaali. Hän on hyvä, ja minä olen hyvä.”