Uusimmat

Simon Pegg tunnusti olleensa mustasukkainen ohjaaja J.J. Abramsin siirryttyä Star Trekistä Star Warsin puolelle

26.07.2022 18:15 Muropaketin toimitus

Simon Pegg on esittänyt Star Trek -elokuvissa Scottyä.

Näyttelijä Simon Pegg päätyi yhteistyöhön J.J. Abramsin kanssa Mission: Impossible -elokuvien myötä. Vuonna 2009 Abrams kiinnitti Peggin puolestaan Star Trek -elokuvaansa Scottyn rooliin.

Abrams kuitenkin jätti Star Trekin vuonna 2013 julkaistun Star Trek Into Darknessin jälkeen ja siirtyi kilpailijan eli Star Warsin puolelle, missä hän ohjasi vuonna 2015 julkaistun Star Wars: The Force Awakens -elokuvan.

Pegg kertoo tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) tunteneensa olonsa hieman mustasukkaiseksi Abramsin jätettyä Star Trekin Star Warsin vuoksi.

“Kun sain kuulla, että JJ Abrams aikoo tehdä Star Warsin, tunsin lievää mustasukkaisuutta. Vähän kuin että ai, iskä jättää meidät muiden lasten vuoksi. Koska hän ohjasi Star Trekin ja nyt hän häippäisee noin vaan Star Warsiin… sehän mukavaa”, Pegg kertoo.

Tunne kuitenkin helpotti sen jälkeen, kun Abrams pyysi myös Peggiä mukaan The Force Awakensin näyttelijäkaartiin. Pegg esittää elokuvassa tunnistamattomaksi maskeerattuna hahmoa nimeltä Unkar Plutt.