Uusimmat

Spider-Man: No Way Homen yllätyssupersankarilla oli melkein vielä isompi rooli elokuvassa

01.02.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Homessa nähtiin useiden tuttujen hahmojen yllättäviä cameoita.

Sisältää spoilereita!

Spider-Man: No Way Homessa nähtiin kiinnekohtia lukuisiin muihin Marvel-maailmasta tuttuihin suuntiin. Yksi yllätysrooleista oli Netflixin Daredevil-sarjasta tutun Charlie Coxin näyttäytyminen mukana juristi Matt Murdockina.

Daredevilinä häntä ei kuitenkaan nähty, mutta elokuvan käsikirjoittajat Chris McKenna ja Erik Sommers paljastavat tuoreessa haastattelussa (Comicbook Movien kautta), että he pohtivat myös tuota vaihtoehtoa. Sommers kertoo, että keskustelu Daredevilin isommasta roolista oli “ehdottomasti” pöydällä.

“Sehän se oli tämän elokuvan suuri haaste: ottaa kaikki nämä hahmot mukaan. Rakastamme näitä hahmoja ja sitä haluaisi heidän tekevän jos jonkinlaista coolia juttua, mutta kysymys kuuluukin, mihin he kaikki mahtuvat?”, Sommers selittää.

Hänen mukaansa heidän oli pakko karsia kiinnostavia juttuja pois, jotta elokuvassa voitaisiin keskittyä myös nykyiseen Peter Parkeriin.

“Olipa muiden hahmojen laajentaminen kuinka houkuttelevaa tahansa”, Sommers jatkaa.

Coxin esittämän Daredevilin odotetaan saavan jossain vaiheessa myös oman Disney+-sarjansa. Huhujen mukaan hän on mukana myös She-Hulkissa.