Uusimmat

Star Wars -ohjaajat erotettiin, koska Han Solosta uhkasi tulla Ace Ventura 3

29.06.2017 06:18 Muropaketin toimitus

Viime viikolla Star Wars -fanit saivat pyyhkiä aamukahvia näytöiltä, kun maailmalle paljastui Disneyn erottaneen Han Solon ohjaajaparin kesken kuvausten. Nyt potkujen syistä on julkaistu mielenkiintoisia huhuja.

Christopher Millerin ja Phil Lordin tulokulma Han Soloon ei miellyttänyt Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedya, saati Disneyn johtoa. Duo toi 21 Jump Streetistä ja Lego-elokuvasta tutun letkeän asenteensa liiankin isolla annoksella osaksi Star Warsin maailmaa. Useiden lähteiden mukaan Miller ja Lord lähtivät kuljettamaan Han Soloa eri suuntaan kuin mistä alkujaan oli sovittu.

Star Wars News Net -fanisivuston mukaan mopo karkasi niin pahasti käsistä, että Christopher Millerin ja Phil Lordin käsissä Han Solon persoona alkoi hukkua. Sivuston lähteiden mukaan Han Solo alkoi muistuttaa enemmän Ace Venturaa, Jim Carreyn esittämää älyvapaata lemmikkidekkaria, kuin Harrison Fordin rakastettua salakuljettajaa.

Jopa Han Soloa esittävä Alden Ehrenreich huolestui elokuvan tilasta siinä määrin, että hän avautui aiheesta yhdelle tuottajista. Loppujen lopuksi sana kiiri Kathleen Kennedyn  korviin ja poiki loppujen lopuksi Christopher Millerin ja Phil Lordin potkut.

SWNN:n väitteitä ei ole ainakaan vielä todeksi osoitettu, joten huhuihin kannattaa suhtautua tuttuun tapaan varauksella. Se on kuitenkin selvää, että Miller ja Lord eivät Han Soloa ohjaa. Heidän tilalleen astui Ron Howard, jonka tehtävänä on hoitaa Star Wars -seikkailu elokuvateattereihin toukokuuksi 2018.