Uusimmat

Sylvester Stallone kertoi mielipiteensä Arnold Schwarzeneggerista – ja nyt kyllä korvia kuumottaa

Sylvester Stallone ja Arnold Schwarzenegger elokuvassa Escape Plan (2013)

10.11.2022 14:00 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone kisasivat aikoinaan samoista rooleista, mutta vuosien saatossa tilanne on muuttunut täysin. Sen voi havaita myös siitä, miten mukavasti Stallone puhuu kollegastaan uudessa haastattelussa.

Kun The Hollywood Reporterin haastattelussa Sylvester Stallonelta kysyttiin, mistä hän juttelee Arnold Schwarzeneggerin kanssa, puhkesi Rambo-tähti kehumaan kollegaansa näinkin ystävälliseen sävyyn:

”Arnold on hyvin viisas ja hän rakastaa puhua filosofioista, jotka ovat saaneet hänet siihen asemaan missä hän on. On hienoa jutella miehen kanssa, joka on sanojensa mittainen. Myös sekoilemme ja hulluttelemme – naureskelemme vanhoille jutuille. Olen sanonut hänelle, että me olemme kaksi viimeistä tyrannosaurusta. Olemme kaksi viimeistä lihansyöjää, eikä lihaa ole enää paljon jäljellä. Meidän on siis hyvä nauttia toisistamme”.

Hiljattain Sylvester Stallone ja Arnold Schwarzenegger julkaisivat yhteisen halloween-kuvan, jossa näyttelijät heiluttelivat huomattavan isoja puukkoja hyväntuulisen oloisina:

Kuva: Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone valmistautuvat halloweeniin valtavia puukkoja heilutellen

Stallonen seuraava julkaisu on Tulsa King -sarja, joka on tulossa SkyShowtime-palveluun. Schwarzenegger puolestaan tähdittää ensi vuonna Netflixin Fubar-sarjaa.