Uusimmat

Tänään tv:ssä: Tähän elokuvaan Disneyn jättielokuvasarja olisi ollut hyvä lopettaa, mutta ei – Mikki Hiiri halusi lisää miljardeja pankkitililleen

16.12.2020 08:15 Muropaketin toimitus

Kolmas Pirates of the Caribbean -elokuva eli vuoden 2007 Maailman laidalla oli alkuperäisen elokuvatrilogian päätösosa. Monen mielestä elokuvasarja sukelsi sen jälkeen pahemman kerran, koska Disney venytti hommaa liian pitkälle, ja samalla alkuperäisen taika katosi.

Gore Verbinskin ohjaama Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla (Pirates of the Caribbean: At World’s End) käynnistyy, kun kapteeni Jack Sparrow (Johnny Depp) on vapautettava Lentävän hollantilaisen kapteenin Davy Jonesin (Bill Nighy) kynsistä. Huikea matka kuljettaa sankarit maailman laidalle, jossa jokaisen heistä on valittava lopullisesti puolensa.

Yli 960 miljoonan dollarin lipunmyynnin keränneessä Maailman laidalla -elokuvassa näyttelevät myös Keira Knightley, Orlando Bloom, Geoffrey Rush ja Chow Yun-Fat.

Nelonen esittää hittielokuvan tänään kello 21.00 alkaen.

Vuoden 2007 jälkeen Johnny Deppin esittämä Jack Sparrow on seikkaillut vielä elokuvissa Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä (2011) sekä Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (2017). Enää ei Disney aio Deppiä piraattihommiin pestata, mutta lypsylehmää ei viedä teuraalle vieläkään: Pirates of the Caribbean aiotaan lähivuosina käynnistää uudelleen uudella sankarilla, jota esittää Margot Robbie.