Uusimmat

Täydellisen vartalon tavoittelu oli liikaa Baywatch-tähdelle – masentui ja kärsi unettomuudesta elokuvan takia

09.09.2022 11:44 Muropaketin toimitus

Täydellisen vartalon tavoittelu Baywatch-elokuvassa vei Zac Efronin terveyden.

Näyttelijä Zac Efron on aina ollut tunnettu napakasti treenatusta vartalostaan, mutta vuonna 2017 julkaistu Baywatch-elokuva vei täydellisen vartalon tavoittelun aivan uudelle tasolle.

Nyt Efron avautuu Men’s Health -lehdessä roolin vaatimasta työstä ja kuinka se aiheutti hänelle vakavia terveysongelmia.

“Kärsin unettomuudesta ja vajosin melko vakavaan masennukseen pitkäksi aikaa. Jokin siinä kokemuksessa poltti minut loppuun. Lopulta syyksi selvisi liiallisen nesteenpoistolääkkeen käyttö liian pitkään, se oli pistänyt jotain sekaisin”, Efron kertoo.

Hänen mielestään Baywatch-vartalo ei ole oikeasti edes mahdollinen. Nykyisin hän on ihan tyytyväinen siihen, että kehossa on vähän ekstraa.

“Siinä on ihossa ihan liian vähän vettä. Se näyttää feikiltä, ihan CGI:ltä. Sen saavuttamiseen tarvitaan vahvaa nesteenpoistolääkettä.”

Seuraavaksi Efron nähdään erilaisessa roolissa Applen alkuperäistuotantona kuvatussa elokuvassa The Greatest Beer Run Ever, jonka ohjaa Peter Farrelly. Elokuva kertoo miehestä, joka päättää kuskata olutta Vietnamin sodassa taisteleville lapsuudenystävilleen.