Uusimmat

The Walking Dead -näyttelijän kuolemaa pidetään itsemurhana – Löytyi lukitusta autosta ase kädessään ja luodinreikä kasvoissa

07.02.2022 08:05 Muropaketin toimitus

Vajaa viikko sitten The Walking Deadissa Michonnen lemmikkizombia esittäneen Moses J. Moseleyn kerrottiin kuolleen. Nyt näyttelijän viimeisistä hetkistä on saatu lisää tietoa.

Moses J. Moseley löydettiin kuolleena pari päivää näyttelijän mystisen katoamisen jälkeen. Epäselväksi jäi, mitä Moseleylle oli tapahtunut ennen kuolemaa.

Tapausta on tutkittu itsemurhana, mutta nyt näyttelijän sisko Teerea Kimbro on kertonut TMZ-sivustolle uskovansa asiaan liittyvän rikos. Kimbron mukaan The Walking Dead -näyttelijän äkillinen katoaminen selittyy kidnappauksella, joka päättyi lopulta murhaan. Kimbron mukaan hänen veljensä oli innoissaan elämästään ja urastaan, eikä mikään viitannut ennalta itsemurha-aikeisiin.

Murhateoriassa on kuitenkin aukkonsa.

Viranomaisten mukaan Moses J. Moseley löytyi omasta autostaan ovet lukittuina, ase sylissä ja luodinreikä kasvoissaan. Aseen on kerrottu olleen Kimbron, jolla oli tapana käydä veljensä kanssa ampumaradalla. Moseleylla oli myös aseenkantolupa.

Tällä hetkellä Moseleyn kuolemaa tutkitaan mahdollisena itsemurhana. TMZ:n haastatteleman poliisin mukaan murhan mahdollisuutta ei ole vielä tässä vaiheessa täysin rajattu pois.