Uusimmat

Tuore Challengers-traileri esittelee Zendayan uuden elokuvan kimppakivajuonikuviota

Kuva: © 2023 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

22.02.2024 08:59 Muropaketin toimitus

Luca Guadagninon ohjaama Challengers saa ensi-iltansa huhtikuun lopussa.

Warner Bros. on julkaissut uuden trailerin parhaiten Call Me by Your Name -ohjaajana tunnetun Luca Guadagninon Challengers-uutuselokuvasta, jonka pääosassa nähdään Zendaya. Näennäisesti tenniksen ympärillä pyörivässä leffassa esiintyvät myös Josh O’Connor ja Mike Faist.

Elokuvan oli alun perin tarkoitus saada maailmanensi-iltansa viime syyskuussa Venetsian elokuvajuhlilla, mutta julkaisua siirrettiin Hollywood-näyttelijöiden lakon takia.

Justin Kuritzkesin käsikirjoittamaa Challengersia kuvaillaan romanttiseksi draamakomediaksi, mutta Guadagninon aiemman tuotannnon perusteella luvassa lienee jotain aivan muuta kuin perinteinen kolmiodraama.

Virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Visionäärisen elokuvantekijän Luca Guadagninon ”Challengersin” tähtenä on Zendaya Tashi Duncanina, entisenä tennispelaaja- ihmelapsesta valmentajaksi ryhtyneenä luonnonvoimana, joka ei pyytele anteeksi peliään kentällä eikä kentän laidalla. Tashin strategia otteluita häviävän aviomiehensä (Mike Feist) pelastamiseksi saa yllättävän käänteen, kun tämän täytyy kohdata hukassa oleva Patrick (Josh O’Connor) – entinen paras ystävä ja Tashin entinen poikaystävä. Menneisyyden ja nykyisyyden törmätessä ja jännitteiden noustessa Tashin täytyy kysyä itseltään, mitä voitto maksaa.”

Guadagninon edellinen Bones and All -elokuva sai Muropaketin arvostelussa neljä tähteä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”David Kjganichin käsikirjoittama Bones and All perustuu Camille DeAngelisin samannimiseen nuortenromaaniin. Sen tunnelmassa tavallisilta vaikuttavien nuorten rakkaustarinaan yhdistyy vampyyri- ja zombielokuvista tuttuja vivahteita ja suoranaista gorea. Siinä on hyppysellinen samaa kuin ruotsalaisessa vampyyrielokuvassa Ystävät hämärän jälkeen tai Jim Jarmuschin tunnelmapalassa Only Lovers Left Alive, mutta lopputulos on noita häiriintyneempi ja selvemmin sidoksissa reaalimaailmaan.”

Arvostelu | Bones and All on oksettava, mutta kaunis K18-kannibaalielokuva Call Me By Your Namen ohjaajalta

Challengers-elokuva saa ensi-iltansa 26. huhtikuuta.

Challengers / Zendaya

Kuva: © 2023 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.