Uusimmat

Uuden Jurassic Park -elokuvan hahmon piti paljastaa olevansa lesbo – Sitten studio päätti, ettei “elokuvassa olekaan tilaa” seksuaalivähemmistölle

20.06.2018 07:47 Muropaketin toimitus

Uudessa Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvassa piti olla alkujaan mukana ”LGBTQ-hahmo”. Sitten suunnitelmasta luovuttiin.

Vielä käsikirjoituksessa yksi viidennen Jurassic Park -elokuvan avainhahmoista oli lesbo, mutta Universal-studio päätti siivota viittauksen seksuaaliseen suuntautumiseen pois valmiista elokuvasta.

Yahoo!:n haastattelussa eläinlääkäri Zia Rodriguezia esittävä Daniella Pineda kertoi poistetusta kohtauksesta seuraavaa:

”Katson siinä Chris Prattin hahmoa ja totean: ’Joo, laatikkoleuka, hyvä luusto, pitkä, lihaksia. En tapaile miehiä, mutta jos tapailisin, tapalisin sinua’.”

Pinedan mukaan kohtaus leikattiin lopullisesta elokuvasta, koska se ei ollut ”olennaista tarinan kannalta”.

Kohtausta pidettiin myös jokseenkin irtonaisena.

Selitykset ovat hieman kömpelöitä, kun huomioi miten paljon tyhjäkäyntiä ja irrallisia tai muuten kömpelöitä kohtauksia Jurassic World: Fallen Kingdom sisältää, mutta mitäs pienistä…

Kuten io9 on huomauttanut, viime aikoina seksuaalivähemmistöön kuuluvia hahmoja on melkein saatu mukaan ison budjetin Hollywood-elokuviin. Loppujen lopuksi viittaukset on kuitenkin siivottu pois milloin mistäkin syystä esimerkiksi Black Pantherista ja Thor: Ragnarokista.