Uusimmat

Uuden Mad Max -elokuvan voi katsoa kotona jo pian – teattereissa Furiosa floppasi isosti

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

06.06.2024 08:15 Muropaketin toimitus

Furiosa: A Mad Max Sagalla on maailmanlaajuisesti kasassa vasta alle 120 miljoonan dollarin lipunmyynti. Elokuvan tekeminen maksoi liki 170 miljoonaa dollaria, joten alkaa olla aika selvää, että takkiin on tulossa.

Anya Taylor-Joyn ja Chris Hemsworthin tähdittämän Furiosa: A Mad Max Sagan lipunmyynti tulee kärsimään entisestään siitä, että elokuva ollaan julkaisemassa Warner Bros.:ille ominaisesti kotikatseluun jo pian.

SF Anytime on jo listannut Furiosan ”tulossa pian” -elokuvien joukkoon, ja Apple TV:n kaupassa George Millerin uutuuden ennakkotilaushinnaksi on ilmoitettu on 24,99 euroa. Näin korkea hinta viittaa perinteisesti siihen, että elokuvan voi ostaa digitaalisesti omakseen vielä siinä vaiheessa, kun se pyörii valkokankailla.

Päivästä ei ole vielä tietoa, mutta jos valomiekka kurkulla pitäisi veikata, sanoisimme Furiosan myyntiversion tulevan saataville kesäkuun lopulla tai heinäkuun alussa. Warnerin elokuvana Furiosa saapuu ennen pitkää myös Max-palveluun, mutta siihen mennee vielä useampi kuukausi. Palataan asiaan joskus syyssateiden aikoihin.

Kehuista ei Furiosan menestys ole jäänyt kiinni. Vaikka elokuva ei ole yltänyt samanlaiseen massahurmokseen kuin edeltäjänsä Mad Max: Fury Road vuonna 2015, ovat Furiosan tuoreusasteet Rotten Tomatoesissa 90 ja 90 prosenttia, ja IMDb-arvosana 7,9/10. Muropaketissa elokuva sai neljä tähteä viidestä.

Arvostelu | Furiosa on upea toimintaelokuva, jota katsoessa Mad Maxia ei tule ikävä