Uusimmat

Uusi Dungeons and Dragons on vuoden kehutuimpia elokuvia, mutta saa tuskin jatko-osaa näin kurjalla lipunmyynnillä

Kuva: © Paramount Pictures

29.05.2023 13:28 Muropaketin toimitus

Maaliskuun lopulla ensi-iltansa saanut Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves sai pelin faneilta vuolaat kehut, mutta myyntimenestykseksi elokuva ei ole muodostunut.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves julkaistaan huomenna digitaalisena myyntiversiona, mikä on vankka merkki siitä, että teatteriputki alkaa olla loppusuoralla. Ja kuten SFF Gazette on kirjoittanut, ei tilanne näytä hyvältä jatko-osan kannalta.

Jonathan Goldsteinin ja John Francis Daleyn ohjaama Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tehtiin noin 150 miljoonan dollarin budjetilla. Elokuvan lipunmyynti on kuitenkin kivunnut tähän mennessä vain 208 miljoonaan dollariin. Jotta tuotantokustannusten lisäksi markkinointikampanja ja muut kulut olisi saatu katettua, olisi elokuvan pitänyt yltää karkeasti arvioiden ainakin 300 miljoonaan dollariin.

Pakkasella ollaan siis ja vahvasti.

Arvatenkin Dungeons & Dragons tulee olemaan niitä elokuvia, jotka pärjäävät hyvin myynti- ja vuokraversioina sekä suoratoistossa, mutta tällä hetkellä jatko-osaa ei ole terveellistä odottaa hengitystä pidätellen. Pettyneitä tulee olemaan paljon, sillä tällä hetkellä Dungeons & Dragons: Honor Among Thievesin tuoreusasteet ovat Rotten Tomatoesissa peräti 90 ja 93 prosenttia.