Uusimmat

Kehutun Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves -elokuvan voi katsoa kotona jo tässä kuussa

Kuva: © Paramount Pictures

03.05.2023 09:00 Muropaketin toimitus

Maaliskuun lopulla ensi-iltansa saanut Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves saapuu kotiteattereihin kiitettävän nopeasti.

Jonathan Goldsteinin ja John Francis Daleyn ohjaama Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves julkaistaan kotikatseluun digitaalisesti tiistaina 30. toukokuuta. Vielä ei ole tiedossa tulevatko sekä vuokra- että myyntiversio saataville samanaikaisesti vai joudutaanko ensiksi mainittua vartomaan kesäkuulle asti.

Roolipeliklassikkoa kierrättävässä elokuvassa ”hurmaava varas ja joukko seikkailijoita suunnittelee eeppisen ryöstön saadakseen käsiinsä kadonneen muinaisesineen. Asiat menevät kuitenkin vaarallisella tavalla pieleen, kun he suututtavat väärät ihmiset.”

Pääosia Honor Among Thievesissä esittävät Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head ja Hugh Grant.

IMDb:ssa Dungeons & Dragons: Honor Among Thievesin arvosanojen keskiarvo on 7,5/10, ja Rotten Tomatoesissa tuoreusasteet peräti 90 ja 93 prosenttia. Muropaketin arviossa toimittaja Joonas Pikkarainen ei ollut elokuvasta ihan yhtä innoissaan:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kunnioittaa klassikkopeliä, mutta voisi vakavoituakin välillä