Uusimmat

Vielä yksi Batman-elokuva? Zack Snyder haluaa tehdä Frank Millerin Yön ritarille saman kuin Watchmenille vuonna 2009

28.05.2021 21:42 Muropaketin toimitus

Zack Snyder lainasi elokuviinsa Batman v Superman: Dawn of Justice ja Justice League aineksia Frank Millerin Batman: Yön ritari -sarjakuvaklassikosta. Ohjaaja ei ole kuitenkaan saanut vieläkään tarpeekseen.

Vuonna 1986 julkaistu Batman: Yön ritari (Batman: The Dark Knight Returns) mullisti supersankarisarjakuvagenren yhdessä samoihin aikoihin ilmestyneen Watchmenin ja muutaman muun teoksen kanssa. Rujo tulkinta ikääntyneestä Batmanista teki lähtemättömän vaikutuksen myös Zack Snyderiin.

Vaikka ohjaajan ja DC Comics -elokuvia julkaisevan Warner Bros. Picturesin välit ovat nykyään pahasti tulehtuneet, haaveilee Snyder yhä Yön ritari -filmatisoinnin tekemisestä. Happy Sad Confused -podcastissa vieraillessaan Snyder kertoi, että jos tilaisuus tulisi, hän hyvin mielellään palaisi Batmanin pariin vielä kerran:

”En toisi Ben Affleckia [Batman] tai Henry Cavillia [Teräsmies] siihen. Tämä olisi oma juttunsa kokonaan. Tekisin sen täysin samaan tapaan kuin Watchmenin, eli  toisin sarjakuvan ruutu ruudulta valkokankaalle. Enkä edes usko että siitä tulisi kovin kallis, jos rehellisiä ollaan”, Snyder visioi.

Mikään ei viittaa siihen, että Warner Bros. Pictures kaavailee elokuvaversiota Frank Millerin klassikosta tällä hetkellä, mutta kuka tietää mikä tilanne on muutaman vuoden päästä…

Frank Millerin sarjakuvasta julkaistiin kaksiosainen animaatioelokuva vuosina 2012-2013. Ensimmäisen osan trailerin voi katsoa alta.