Uusimmat

Seksikohtaus oli viedä Bond-tytön hengen, Netflix julkaisi yllättävän hyvän elokuvan, Matrix-tähti haluaa palata rooliinsa – ja viikon 17/2020 muut tärkeimmät elokuvauutiset

26.04.2020 09:06 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 17/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat elokuva-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Vuoden 1999 Matrix-elokuvan tähti on anellut ohjaajalta pääsevänsä mukaan elokuvasarjan neljänteen osaan – “Tuskin se kuitenkaan toteutuu”

Näyttelijä Joe Pantoliano haluaisi mukaan neljänteen Matrix-elokuvaan.

Traileri: Vuoden 2020 ehkä odotetuin scifi-sarja julkaistaan vihdoinkin toukokuussa

Suomessa Snowpiercer alkaa toukokuussa Netflixissä viikottaisena sarjana.

Seksikohtaus oli viedä Bond-tytön hengen – ”Se ei ollut yhtään seksikästä…”

”Bond-tyttö” Jinx Johnsonia 007 – Kuolema saa odottaa -elokuvassa esittänyt Halle Berry meinasi kuolla kesken seksikohtauksen tekemisen.

Arvostelu: Chris Hemsworthin tähdittämä Extraction on yllättävän hyvä Netflix-toimintaelokuva

Viihdyttävä Extraction-toimintahömppä on Russon veljesten tuottama ja käsikirjoittama.

Paljasta pintaa riittää, mutta panna ei saa – Traileri: Netflixin tämän hetken suosituin sarja on härskiä sosiaalipornoa

Tiger King -minisarja on dominoinut Suomen suosituimpien Netflix-sarjojen listaa kuluvana keväänä ahkerasti. Nyt kahjojen eläintarhanpitäjien sekoilut ovat kuitenkin jääneet kakkoseksi.

Netflix pelasti jo kerran lopetetun hittisarjan, mutta nyt sarjalle suunniteltu jatko saattaakin peruuntua – Syynä päänäyttelijän sopimussotku

Lucifer-sarjan tänä vuonna julkaistavan viidennen tuotantokauden piti olla viimeinen. Kuudennesta kaudesta käydään kuitenkin edelleen neuvotteluita.

Arvostelu: Netflixin uudessa kokkishow’ssa kokataan kannabiksella ja koetetaan saada tuomaristo pilveen – Cooked with Cannabis voi kuulostaa villiltä, mutta sisältö on jotain ihan muuta

Netflixin Cooked with Cannabis on muodoltaan perinteinen kokkishow, mutta se eroaa muista siinä, että kisassa rakennetut ateriat maustetaan kannabiksella. Silti luvassa ei ole pelkkää pilvessä sekoilua.

Selitys: Tämän takia eri elokuvissa ja tv-sarjoissa poltetaan samaa tupakkamerkkiä, jota ei oikeasti ole edes olemassa

Morley’s-savukkeita on tupruteltu leffoissa jo yli 60 vuoden ajan.

Kaikki Muropaketin elokuvauutiset täällä.