Uusimmat

Netflix pelasti jo kerran lopetetun hittisarjan, mutta nyt sarjalle suunniteltu jatko saattaakin peruuntua – Syynä päänäyttelijän sopimussotku

20.04.2020 18:01 Muropaketin toimitus

Lucifer-sarjan tänä vuonna julkaistavan viidennen tuotantokauden piti olla viimeinen. Kuudennesta kaudesta käydään kuitenkin edelleen neuvotteluita.

Netflix pelasti hittisarja Luciferin vuonna 2018 kolmen tuotantokauden jälkeen iskeneen kirveen alta ja ilmoitti tekevänsä sarjalle kunnollisen lopetuksen viidennen kauden lopuksi. Viides ja viimeiseksi uutisoitu kausi julkaistaan Netflixissä tänä vuonna, mutta julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa.

”Viimeinen” kausi ei kuitenkaan ole näillä näkymin viimeinen, sillä maaliskuussa uutisoitiin, että Luciferia ollaan sittenkin jatkamassa kuudennelle kaudelle.

Nyt TV Line kertoo, että jatko ei sittenkään ole varmaa, sillä pääosaa esittävä Tom Ellis käy edelleen neuvotteluita rooliin paluusta. Uutisen mukaan hän ei ole ollut tyytyväinen hänelle kuudenneksi kaudeksi tarjottuun sopimukseen.

Tapaus saattaa muuttua sotkuksi, sillä Ellisin on aiemmin jo uutisoitu allekirjoittaneen sopimuksen kuudennesta kaudesta. Mikäli näin on ja mikäli kumpikaan osapuoli ei suostu joustamaan, voi kyseeseen tulla Ellisin osalta sopimusrikkomus. Kukaan sopijaosapuolista (Netflix, Warner Bros tai Ellisin edustaja) ei kuitenkaan ole suostunut kommentoimaan tilannetta.